foto: Glas Šumadije

Predata lista “Za Kragujevac – Znamo se! Dr Miroslav Stojanović Džiga“ (VIDEO)

Izbori 2023 Politika

Grupa građana ‘’Zajedno za Kragujevac’’, predala je danas Gradskoj izbornoj komisiji listu pod nazivom ‘’Za Kragujevac  – Znamo se! Dr Miroslav Stojanović Džiga’’.

Prvi na list, ujedno i kandidat za gradonačelnika je poznati kragujevački lekar, neurolog dr Miroslav Stojanović Džiga, dok se na listi nalazi 42 kandidata za odbornike Skupštine grada.

Kao cilj upuštanja u izbornu trku, dr Stojanović je naveo da će pokušati da uđu u gradski parlament kako bi realizovali svoje tačke programa i kako bi od Kragujevca napravili bolje mesto za život svih njegovih građana.

  • Kragujevac zaslužuje jedan normalan život za sve građane. Oni koji me znaju, znaju da držm svoju reč, da nikada nisam poklekao, čak ni u mnogo težim situacijama nego što je ova. Nisam motivisan nikakvom ličnom korišću, samo smatram da građani Kragujevca zaslužuju normalniji život, normalnije uslove za život. Zato želimo da pokušamo da promenimo sistem razmišljanja i da pokažemo da ne moramo da zavisimo od paritijskih centrala u Beogradu, rekao je dr Stojanović.

Dr Stojanović je poručio da se njihov program zasniva na decentralizaciji, a na pitanje sa kim bi bio spreman na saradnju ukoliko uđe u gradski parlament, poručio je da ‘’kome glava sedi u Beogradu, a stolica je u Kragujevcu sa njima nema saradnje’’.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.