Prikupljen novac za lečenje malog Petra

Društvo

Prikupljen je novac za lečenje dvanaestogodišnjeg Kragujevčanina Petra Mićića, koji je ponovo oboleo od sarkoma u levoj nozi, zloćudnog raka koji se razvija kod četvoro od milion dece. To je na svom Facebook profilu potvrdio njegov otac Goran Mićić i objavio da je Petar, po drugi put, zajedno sa majkom, otputovao u Štutgart. Porodica Mićić se zahvaljuje svima koji su pomogli da Petar ponovo ode na lečenje, a mi smo dokazali po ko zna koji put da zajedničkim snagama možemo sve.

  • Više od osam meseci, Petar Mićić se nalazio na lečenju teške i podmukle bolesti u Nemačkoj. Zloćudni sarkom je, posle mnogo borbe, bio pobeđen. Petar se vratio izlečen u Kragujevac i taman kada se vratio svakodnevnim obavezama, bolest se ponovo probudila. Po drugi put, Petar je, zajedno sa svojom majkom Kristinom, otputovao u Štutgart. Lečenje je nastavljeno… 
  • Osnažen svim vašim porukama, rečima utehe i ljubavi, Petar je bio, iz sata u sat, zagledan u budućnost. Snagu su mu davali svi oni koji su od prvog trena bolesti bili uz njega, a posebno njegova porodica: najhrabrija majka Kristina, koja danonoćno bdi nad najmlađim mezimcem, braća-srednjoškolci Aleksa i Luka, i otac Goran… Po drugi put lečenje počinje, a mi, porodično – u jedan glas – upućujemo svima reči najveće zahvalnosti, reči jevanđeljske ljubavi, reči koje izlaze iz Petrovog mladog srca, iz njegove čiste i tople duše…, napisao je, između ostalog,  na svom Facebook profilu Petrov otac Goran Mićić. 
Izvor: InfoKG
Fotografija: FB Goran Mićić
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.