Priveden Vladica Stanojević

Društvo

Kako Glas Šumadije nezvanično saznaje inspektori MUP-a Kragujevac po nalogu tužioca Posebnog odeljenja za borbu protiv korupcije iz Kraljeva priveli su Vladicu Stanojevića, direktora Zavoda za smeštaj odraslih lica „Male Pčelice“.

Mediji nisu obavešteni zbog su inspektori MUP-a po nalogu tužilaštva Posebnog odeljenja za borbu protiv korupcije iz Kraljeva priveli Stanojevića.

Portal Ucentar prenosi da je u hapšenju učestvovalo je desetak policajaca i četiri vozila od kojih su dva automobila bila pod policijskim oznakama. Isti portal tvrdi da je “ ovom trenutku u Zavodu opsadno stanje“, kao i da suuniformisani policajci su na ulaznoj kapiji u krug centra, a inspektori saslušavaju zaposlene i „češljaju dokumentaciju“. Navodno su i pojedini zaposleni pozvani da se vrate sa odmora. 

Tagovi:

11 thoughts on “Priveden Vladica Stanojević

  1. Ovo je primer za sve sledeće koji pokušaju „solo“ karijeru van carstva zvanog SNS. Ovo je primer za buduće pokušaje puča.

  2. Neka se pripremi Dragan Dunčić iz JP Urbanizma. Sve što je radio za Radomira Nikolića, prepravljao planove i projekte za izvodjače i delkao posle ručkova se pratilo, pa će i on uskoro. A tek za nameštanje tendera za svoje rodjake i prijatelje ima toga na tonu…samo da ne utekne pre nego stignu do njega !

    1. Od toga za sada nema ništa. Ovo je obračun dva mafijaška klana pri kome se policija po svom ustaljenom običaju svrstava na stranu jačeg. Stanojević je nastradao kao deo slabijeg klana, ovi koji su uz Nikoliće koji su trenutno jači nemaju šta da brinu dok ne padne ceo režim, mada se i to već nazire. A što reče kolega Misa i ja bih voleo da vidim sada sve koji su Stanojevića hvalili ovde na sva usta, ajde junaci, pokažite se sada i javno kažite da je u pitanju obračun mafije sa vašim pulenom. Ako smete.

  3. Hapse ga zbog njegovog solo političkog delovanja. SNS ne prašta neposlušnost svojim funkcionerima. Možeš da kradeš i da varaš koliko hoćeš ali moraš biti na liniji stranke. Moraš da igraš onako kako gazda Vučko svira inače će te pojesti mrak… onaj demokratski mrak.

    1. Imamo takvih po Vojvodini , Bačka Palanka prednjači po lopovluku i korupciji , npr: centar sela Pivnica pretvorili u industrijsku zonu , silosi nadvisuju Pravoslavnu crkvu i osnovnu školu dok ne eksplodiraju!

  4. Šta mislite da li je čovek stvarno to radio što kažu. Možda ipak tatin sin ide do kraja istrebljenja.

  5. A jel sad ide i predsednik opštine KNIĆ? Onaj najbolji drug Vladicin, onaj koji ga je nagradio opšinskom nagradom, onaj koji mu je zaposlio desnu ruku na mestu načelnice upravi opštine Knić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.