Privremena izmena trase autobuskih linija 7, 9, 18 i 19

Grad

JKP Šumadija obaveštava korisnike javnog transporta putnika u Kragujevcu da se na osnovu Rešenja Gradske uprave uvodi privremeni režim saobraćaja u ulici Save Kovačevića od 27. januara do 5. februara ove godine.

Vozila na liniji 9 Ćiftina ćuprija – Cvetojevac (u smeru A) upućuju se iz ulice Nikole Pašića desno u Grada Sirena, pa levo u ulicu Lepenički bulevar, zatim levo u ulicu Miodraga Vlajića Šuke, zatim desno u Save Kovačevića i dalje registrovanom trasom. U smeru B vozila će koristiti izmenjenu trasu obrnutim redom.

Vozila na liniji 7 Palata pravde – Centar – Erdoglija – Palata pravde (u smeru A) upućuju se iz ulice Miodraga Vlajića Šuke desno u ulicu Lepenički bulevar, zatim desno u ulicu Grada Sirena, zatim levo u Nikole Pašića i dalje registrovanom trasom. U smeru B vozila će koristiti izmenjenu trasu obrnutim redom.

Vozila na liniji 18 Bozman – Mala Vaga – Bozman upućuju se iz ulice Nikole Pašića desno u ulicu Grada Sirena, zatim levo u Lepenički bulevar i levo u ulicu Miodraga Vlajića Šuke, zatim desno u ulicu Save Kovačevića i dalje registrovanom trasom.

Vozila na liniji 19 Denino brdo – Centar – Denino brdo (u smeru A) upućuju se iz ulice Nikole Pašića desno u ulicu Grada Sirena, zatim levo u ulicu Lepenički bulevar, zatim levo u ulicu Miodraga Vlajića Šuke i dalje registrovanom trasom. U smeru B vozila će koristiti izmenjenu trasu obrnutim redom.
Vozila će na izmenjenoj trasi koristiti postojeća registrovana stajališta.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.