PROMOCIJA PRVE KNJIGE DNEVNIKA VLADETE JEROTIĆA VEČERAS U KRAGUJEVCU

Društvo

Dnevnik iz mladalačkih dana nedavno preminulog akademika Vladete Jerotića, poznatog kao pravoslavnog publiciste koji je iza sebe ostavio mnoge knjige, audio i video zapise u kojima mnogi pronalaze utehu, a neki ga smatraju i najumnijim Srbinom u drugoj polovini dvadesetog veka, biće promovisan večeras u Duhovnom centru Bogoslovije Sveti Jovan Zlatousti u Kragujevcu. 

Na promociji će učestovati: Irena Arsić ispred Zadužbine Vladeta Jerotić koja je koorganizator ove promocije. Irena Arsić je pisala pogovor za knjigu inače je profesor Filosofskog fakulteta u Nišu. Osim nje na promociji učestvuju i prof. dr Dragan Simeunović sa Fakulteta političkih nauka kao i profesor filosofije iz Kragujevca Saša Milenić, koji će izneti svoje uspomene na poznanstvo sa profesorom Jerotićem i svoje viđenje njegove društvene uloge. Moderator razgovora je Ana Brzaković, novinarka Radija Zlatousti.

Promocija počinje u 18,30 sati, a sala Duhovnog centra je pored Hrama Sveti Sava na Aerodromu u zgradi fiskulturne sale koja je u izgradnji.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.