Pronađeno telo devojke utopljene prekjuče na Gružanskom jezeru

Društvo

Telo dvadesetogodišnje Jovane Đ. iz Kragujevca koja se prekjuče, u četvrtak, 6. maja popodne utopila u Gružanskom jezeru pronađeno je danas oko 12 sati i 40 minuta. Za telom nastradale Jovane tragali su ronioci Žandarmerije a članovi rubočuvarske službe su čamcima pretraživali širi pojas oko mesta nesreće.

Tragedija u kojoj je dvadesetogodišnja Jovana Đ. iz Kragujevca izgubila život dogodila se u četvrtak, 6. maja oko 17.00 sati, kada je grupa mladih tokom izleta, isplovina na jezero gumenim čamcem i daskom za surfovanje. Nesreća se dogodila u delu jezera na starom knićanskom putu, na oko 30 metara od obale, pričaju očevici, a dvoje mladih koji su bili na dasci uspeli su da doplivaju  do obale. 

Foto: Nova.rs
Tagovi:

2 thoughts on “Pronađeno telo devojke utopljene prekjuče na Gružanskom jezeru

  1. Najgore moguće dešavanje kada se jedan mladi život ugasi.Srbija nije sposobna da zaštiti decu.Na akumulaciji Gruža mnoge stvari su zabranjene na papiru ali je opština Knić podstrekač kršenja zakona o sanitarnoj zoni zaštite.Kupanje je zabranjeno a oni hoće da baziraju turizam i aktivnosti na kriminalu.Ovo dete nažalost izgubilo glavu,gde je ribolovačko društvo koje treba da brani plovidbu i aktivnosti po jezeru,rečna inspekcija za plovidbu je u Smederevu,Srbiju vode i ne interesuje kontrola.Šta ima crnje od ovoga,TRAGEDIJA.

  2. Na jezeru Gruža je moguća vožnja glisera, skijanje na vodi ,surfing , izgradnja kuća na samoj obali i to odnosi živote. Niko nije kriv sem države koja ništa ne preduzima. Zorana Mihajlović je u dva mandata mogla da usvoji plan za Jezero ali ga namerno nije kontrolisala i pratila sa svojim pomočnicima! I krivica je samo na njima! Da je plan usvojen jezero Gruža bi bilo ogradjeno kao i sva takva jezera u svetu jer služi za snavdevanje vodom za tri grada! Tako ne bi niko lako mogao do njega a da ga kamere ne snime da je preskočio ogradu i ova devojka bi možda bila živa. Krivac za ovo i sva dosadašnja utapanja u proteklih 10 godina je samo Zorana Mihajlović i njeni pomoćnici šefovi Komisija za planove Ministartva gradjevinarstva !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.