Protest iz Kragujevca se „seli“ u Beograd

Grad Politika

Kako Glas Šumadije saznaje, nakon večerašnjeg sastanka organizatora protesta u Kragujevcu, pao je dogovor da se građani pozovu na okupljanje u subotu, 23. septembra, u Beogradu. A protest u Kragujevcu neće ni ovog petka biti održan.

Ovakva odluka posledica je sugestije organizatora protesta Srbija protiv nasilja, upućenog organizatorima lokalnih protesta da pozovu građane da umesto u svojim gradovima, protestuju u Beogradu.

Kako nezvanično saznajemo, stranke koje učestvuju u organizaciji protesta u Kragujevcu – Stranka slobode i pravde, Zajedno, Demokratska stranka, Narodni pokret Srbije, Srbija Centar, POKS, Zajedno za Šumadiju i Pokret slobodnih građana, uveliko razgovaraju o jednoj listi na lokalnim izborima.

Tagovi:

1 thoughts on “Protest iz Kragujevca se „seli“ u Beograd

  1. Super, još samo da organizujete prevoz, pa da idemo. Ne znam što se izmotavate kao da nama građanima nije jasno o čemu se radi, gasite proteste u Kragujevcu i drugim manjim gradovima i ne znam koga mislite da obmanete ovakvim „selidbama“. Što se mene tiče ne slažem se sa odlukom i mislim da ste neozbiljni kad pokušavate da je na ovakav način poturite građanima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.