PSG: U VANREDNOM STANJU FUNKCIONERSKA KAMPANJA ALEKSANDRA VUČIĆA UGROŽAVA ŽIVOTE

Politika

Pokret slobodnih građana saopštio je danas da upozorava predsednika Srbije Aleksandra Vučića, da pored toga što je funkcionerska kampanja protivzakonita i u redovnoj situaciji, u vanrednom stanju može dovesti do ugrožavanja onih čija je obaveza da takvom događaju prisustvuju.

  • Nakon Novog Pazara i Niša, Vučić je danas obišao radove na pruzi Beograd – Novi Sad kod Čortanovaca, i ponovo smo u direktnom prenosu bili svedoci kršenja svih mera koje su uvedene radi sprečavanja širenja korona virusa, navodi se u saopštenju.

PSG je ocenio da je nemarnošću odgovornih u državi „već previše“ zdravstvenih radnika, vojnika i građana „nepotrebno izloženo riziku“ i zaraženo korona virusom i da je krajnje vreme da se svi pridržavaju mera kako sačuvali životi.

  • Nakon što se pandemija završi biće vremena i prilike za nova svečana otvaranja i obilaske radova. Samo ovo gradilište, koje je svečano otvoreno 2015, a trebalo da bude završeno do 2018. godine, predsednik je obišao tri puta u poslednjih šest meseci, dodaje se u saopštenju.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.