Radno vreme u Kragujevcu za Dan državnosti Srbije

Grad Servisne informacije

U čast obeležavanja Dana državnosti Republike Srbije, Sretenja, koje se tradicionalno praznuje 15. i 16. februara, Javna komunalna preduzeća i zdravstvene službe u Kragujevcu prilagodili su svoje radno vreme za ovaj državni praznik.

Prema zvaničnom saopštenju, Sektor niskogradnje JKP „Šumadija“ biće u dežurstvu Zimske službe po potrebi, dok će sektori pijaca, odnošenja smeća i javne higijene nastaviti sa radom po ustaljenom rasporedu. Pauza u naplati parkiranja biće na svim otvorenim i zatvorenim parkiralištima, izuzev javne garaže u ulici Kneza Miloša koja će raditi non-stop. Javni gradski i prigradski prevoz funkcionišaće po nedeljnom redu vožnje.

Za vreme praznika, dežurstvo u sektoru groblja biće organizovano na Varoškom i Bozman groblju, dok će zaposleni u sahranjivanju biti dostupni po potrebi.

Zdravstvene službe, uključujući službu opšte medicine, zdravstvenu zaštitu školske i predškolske dece, službu kućnog lečenja i polivalentnu patronažu, radiće po proširenom radnom vremenu od 07:00 do 20:00 časova. Takođe, Kovid ambulanta u ulici Zmaj Jovinoj i apoteka Bubanj biće otvoreni za građane non-stop.

Ova prilagođavanja radnog vremena omogućavaju građanima Kragujevca da i tokom državnog praznika imaju pristup osnovnim uslugama, uz poštovanje tradicije i praznovanja Dan državnosti Republike Srbije.

Za više informacija i detalje o radnom vremenu tokom praznika, građani se mogu obratiti relevantnim institucijama ili posetiti zvanične sajtove.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.