Rekonstrukcija Tržnice traje tri godine, da li će neko odgovarati (VIDEO)

Grad Video

Gradska Tržnica – od sjaja do očaja…

Glas Šumadije od rušenja Tržnice, čiji smo snimak prvi objavili, bavi se tom temom. U tekstovima narednih dana pokušaćemo da odgovorimo na pitanja – ko je odgovoran što su Kragujevčani tri godine bez zelene pijace u centru grada? Ko je kriv što je srušen jedan od najlepših spomenika kulture u Kragujevcu? Hoće li izvođač radova, sa kojim je raskinut ugovor, nadoknaditi ugovorenu odštetu zbog kašnjenja?

Tagovi:

6 thoughts on “Rekonstrukcija Tržnice traje tri godine, da li će neko odgovarati (VIDEO)

  1. Za ovakve stvari gradonačelnik sam treba da da ostavku a o ostalima i da ne pričam…većnici,gl.urbanista…načelnici, do nadzora!!!Međutim ti ljudi nemaju dostojanstva i časti, zato imaju obraz kao đon.Nadam se da će čestiti kragujevčani kazniti ove nesposobnjakoviće jednom za svagda što pre…mada se bojim da je dockan!

  2. Odma dovršiti rušenje i početi izgradnju “Kragujevac na vodi“. Novi stanari će uživati u meandrima Lepenice, biće to naprednjačko osmo svetsko čudo.

  3. To je najvažnije pitanje. I to ne samo zbog toga što nam Tržnica ne radi. Već zbog poštovanja ili ne poštovanja Zakona. Ako je bezakonje u pitanju, to je gore, jer će onda Zakon da se krši u svakoj drugoj situaciji. Zašto autorka ne istraži….da li je u Planu propisano da može garaža i te nadstrešnice
    , ili ne može. Ako ne može ko je taj ili ta koji je rekao da može. A onda taj ili ta moraju da odgovaraju Sve ostalo .. projekat ili izvodjača su samo posledica te odluke. Pitajte onog ili onu, koja e potpisala ili potpisao taj plan !!!

  4. Koja tržnica ,filum,trgovi ,nisu mogli klizalište da naprave.Ova nesposobnost i nestručnost košta sve nas.Koliko je koštalo klizališe ?Ko to plaća?Sramota me je da pogledam oko sebe ,ali za Vas je sramota prirodno stanje.Ne dirajte ništa ne brukajte nas svojom nesposobnošću.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.