RUSKA STRANKA KRAGUJEVAC: UKIDAMO KOMUNALNU POLICIJU

Politika
  • Odmah po ulasku u Skupštinu grada počinjemo borbu za gašenje komunalne policije. Bili smo u Jagodini koja nije daleko od Kragujevca. Tamo komunalna policija ne postoji i Jagodina funkcioniše odlično. Kao što je živeo i Kragujevac, ali i svi gradovi pre uvođenja ove službe koja po nama apsolutno nema svoju svrhu postojanja i nikako u ovom obimu i obliku osim da političke partije oduže dugove svojim partijskim drugovima kroz neko radno mesto, kaže se u saopštenju Ruske stranke u Kragujevcu.

U Ruskoj stranci kažu i da su o toj temi razgovarali sa „čelnicima Paraćina“ i složili se da je „korisnije da se novac koji sada odlazi na komunalnu policiju, iskoristi za lečenje dece koja zbog nedostatka sredstava nisu u prilici da započnu terapiju“.

Tagovi:

13 thoughts on “RUSKA STRANKA KRAGUJEVAC: UKIDAMO KOMUNALNU POLICIJU

  1. Ja pricam da su momci istrajni i da ce da se bore do kraja!!!
    Samo napred imate moj glas!!!

  2. Ne znam, da li je neki od tih botovskih komentara, poslatih od 16:05-16:11, napisao onaj, koji je na slici, u desnom redu, prvi do kamere? Njegov komentar bi zasigurno imao najveću težinu! Ako uopšte skupe potpise i dostignu prirodni prag, imaće jednog odbornika! Tako da će baš moći da urade sve ono, što su „ničim izazavani“ najavili u naslovima!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.