Sjajne animirane avanture ,,Tom i Džeri“ i ,,Duša“ po ceni već od 230 dinara

Kultura

Specijalna ponuda za članove Porodičnog film kluba za kupovinu 3 ili 4 ulaznice u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu

Specijalna ponuda za članove Porodičnogfilm kluba očekuje vas u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu. Za kupovinu 3 ili 4 ulaznice za neki od aktuelnih animiranih filmova, ostvarujete sniženu cenu od 230 dinara za 2D projekcije.

Sinhronizovana avantura ,,Tom i Džeri” oživljava ponovo jedno od najomiljenijih rivalstava u istoriji, kad se Džeri useli u najlepši hotel u Njujorku uoči ,,venčanja veka“, prisiljavajući očajnog organizatora venčanja da hitno zatraži nužne mere. Kloi Grejs Morec nalazi se u ulozi tek zaposlene Kajle, koja ima zadatak da reši problem glodara u hotelu pre važnog događaja. Kajla za pomoć uzima Toma, kako bi zajednički zaustavili nestašnog Džerija. Sledi naravno epska bitka mačke i miša koja preti da uništi njenu karijeru, venčanje, a moguće i ugled samog hotela. No, ubrzo se pojavljuje još veći problem: zlobni i ambiciozni zaposleni koji se urotio protiv njih troje.

Glavnim likovima glasove su pozajmili Elena Rakočević, Boris Milivojević, Marko Marković, Uroš Jovčić, Bojan Perić, Jelena Jovičić, Milutin Milošević, Tomaš Sarić, Vladislava Đorđević, Mina Sovtić, Branko Jovanović, Milan Tubić i Peđa Damjanović

https://youtu.be/d7wAOapU2l0

Najnovija Dizni i Piksar animacija, dobitnik nagrade ,,Zlatni globus” za najbolji animirani film ,,Duša” vodi nas na fantastično putovanje. Priča prati učitelja muzike Džoa koji dobija retku životnu priliku da svira u najboljem džez klubu baš u trenutku kada ga jedan nesmotren korak odvodi u neobično okruženje gde nove duše dobijaju svoju ličnost, neobične navike i interese pre nego što se pojave i dođu na Zemlju. Džo se udružuje sa Dušom 22, koja nikad nije razumela privlačnost ljudskog iskustva. Dok Džo očajnički pokušava da joj pokaže šta je to lepo u vezi sa življenjem, uspeva I sam donekle da otkrije odgovore na neka važna životna pitanja.

U sinhronizaciji su učestvovali naši poznati glumci Hadži Nenad Maričić, Jelena Trkulja, Dubravko Jovanović, Milena Predić i Sofija Maričić.

https://youtu.be/iUZhUZC4vqM

Ove fantastične animirane avanture, možete pogledati u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu već po ceni od 230 dinara za 2D projekcije uz članstvo u Porodičnom film klubu. Naime, za sve članove Porodičnog film kluba, kupovinom tri ili četiri ulaznice za isti film, ostvaruje se posebna snižena cena ulaznice za sve članove porodice. Specijalna cena karte koja iznosi 230 dinara za 2D i 330 dinara za 3D dečje filmove, članovima Porodičnog film kluba pruža još bolju zabavu za
čitavu porodicu.

Učlani se već danas, klikom na link uz jednostavnu i brzu registraciju i svoju karticu preuzmi na blagajni Cineplexx bioskopa prilikom prve sledeće posete. Uživaj u pogodnostima i sniženim cenama ulaznica za celu porodicu.

*Projekcije u Cineplexx bioskopima se organizuju uz poštovanje svih preventivnih mera u cilju smanjenja rizika nastanka i prenošenja virusa COVID-19

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.