Slavoljub Bradonjić pobedio u Sušici, slab rezultat SNS svuda gde su bile dve liste

Grad Politika

Iako su većinu drugih lista, koje su se na izborima za savete mesnih zajednica na pojedinim biračkim mestima suprotstavile onoj koju je formirala Srpska napredna stranka, činili oni koji su u gradu u koaliciji sa SNS-om, ovog jutra vlada blaga euforija. Našem portalu javljaju se građani sa informacijama: SNS je izgubila. A i tamo gde je pobedila, izlaznost je bila, i za te izbore, neuobičajeno mala.

U mesnoj zajednici Sušica tradicionalno i ubedljivo pobedila je lista koju je predvodio odbornik SDPS-a, koalicioni partner SNS-a u gradskom parlamentu, Slavoljub Bradonjić.

Lista koju grupe građana pobedila je i u Donjoj Sabanti, Jarušicama, Petrovcu, Vinjištu, Jarušicama, Ugljarevcu, Lepenici i Pivari.

Iako izbori za savete mesnih zajednica ne bi trebalo da bude takmičenje između stranaka, i tradicionalno na njima učestvuje manji broj birača, u nedelju je u Kragujevcu, na biračkim mestima na kojima su postojale dve liste, sve ličilo na one za odbornike i poslanike: Aktivisti SNS-a animirali su svoje simpatizere, kontrolori drugih lista ukazivali su na nepravilnosti…

Do trenutka završetka ovog teksta nije se zvanično znalo koliko je birača od 152.426 biralo 302 člana saveta 78 mesnih zajednica.

Tagovi:

3 thoughts on “Slavoljub Bradonjić pobedio u Sušici, slab rezultat SNS svuda gde su bile dve liste

  1. Dajte bre rezultate za sve mesne zajednice u kojima je bilo protivkandidata, a ne ovako sturo da ne znamo nista ustvari.

  2. Narod se polako oslobađa straha i diže glavu. Daće Bog da ova naprednjačka mafijaška organizacija uskoro nestane, a ovi sumnjivi likovi koji su na čelu lokalne vlasti u Kragujevcu počnu da daju iskaze u tužilaštvu (zajedno sa svojim saučesnicima u kriminalnom poduhvatu (stranačkim kolegama) u drugim gradovima i opštinama u Srbiji). Biće puno posla za tužilaštvo i MUP kada SNS padne sa vlasti. Kriminal je pustio duboke korene u Srbiji od 2012 godine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.