Sloga: Nikolić da iznajmi stan i solidariše se sa radnicima „Fijata“ iz Kragujevca, odakle dolazi

Politika

Udruženi sindikati Srbije Sloga pozivaju bivšeg predsednika Srbije i SNS Tomislava Nikolića da „napusti luksuz predsedničke rezidencije u Užičkoj 23 na Dedinju“.

Sloga poziva Nikolića da iznajmi stan o svom trošku u Beogradu ili se vrati u porodičnu kuću u Bajčetini – i na taj način se solidariše sa radnicima kragujevačkog Fijata kojima otkazi vise nad glavom nakon najave zatvaranja fabrike.

  • Uprkos tome što već pet godina nije predsednik države, Tomislav Nikolić i dalje raskalašno o trošku države živi u vili na Dedinju, na teretu sve siromašnijih poreskih obveznika Srbije, u koje spadaju i radnici ‘Fijata’ iz Kragujevca odakle je i sam Nikolić potekao i politički se uzdigao do mesta predsednika Srbije. To nije normalno i ne služi na čast jednom bivšem predsedniku države, poručuju u Slozi.
Piše: Radio 021
Fotografija: Lazar Novaković
Tagovi:

1 thoughts on “Sloga: Nikolić da iznajmi stan i solidariše se sa radnicima „Fijata“ iz Kragujevca, odakle dolazi

  1. Sindikalci bolje brinite o svojim radnicima nego o bivsim predsednicima, uostalom sto ne pitate za imovinu drugih bivsih i sadasnjih predsednika, premijera i ministara, od Tadica, preko Draskovica do Brnabica i Malog…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.