SNS Kragujevac: Čvrsto uz politiku Aleksandra Vučića

Politika

Povodom najave skupa, koji je za ponedeljak u 18 sati, pod nazivom Srbija protiv nasilja, zakazan u Beogradu, ali i Novom Sadu i Kraljevu, oglasio se Gradski odbor Srpske napredne stranke, čije saopštenje prenosimo:

Gradski odbor Srpske napredne stranke Kragujevac izražava najdublje saučešće porodicama nastradalih u masakru koji se dogodio na Vračaru i u Mladenovcu.

Jedina uteha u ovom trenutku može biti da u miru i tišini saosećamo sa porodicama ubijenih, molimo se za pokoj duša ovih mladih ljudi, ali i da Bog da snagu njihovim najbližima da izdrže i podnesu bol koja ih je zadesila.

Svaki vid poziva na političko delovanje sa ciljem destabilizacije države koje plaćeničke opozicione grupacije forsiraju u ovim trenucima velike tragedije za naš narod neprimeren je i predstavlja njihovu zloupotrebu nesreće koja je zadesila ove porodice.

Mi kao Gradski odbor smo složniji nego ikad i apelujemo na sve Kragujevčane da se ujedinimo u tome da preduzmemo sve mere kako bi se ovakve nesreće sprečile, da pomognemo institucijama kao pojedinci kroz svoje profesije i da stvorimo bolji i lepši ambijent za budućnost naše dece.

U danima kada Srbija tuguje za decom i mladima čiji su se životi nasilno ugasili, opozicija pokušava da na ovakvoj nesreći sakupi po koji jeftin politički poen, bez pijeteta prema žrtvama i bolu koji osećaju njihovi bližnji.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i Vlada Republike Srbije su u najbržem mogućem roku predložili i usvojili niz mera kojima će bezbednost svih građana naše zemlje biti povećana, a najviše naših najmlađih, jer će svaka škola dobiti dežurnog policajca. Biće pooštrene mere za izdavanje dozvola za držanje i nošenje oružja, revidirane već izdate dozvole, pojačana psihološka procena onih koji dozvole poseduju i mnoge druge mere.

Gradski odbor Srpske napredne stranke čvrsto stoji uz politiku jedinstva, borbe za bolje sutra, borbe za jaču, lepšu i bolju Srbiju predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

Pozivamo sve građane Kragujevca da nam pomognu u ovoj borbi da istrajemo i sačuvamo našu državu od svih izazova koji se stavljaju pred nju.

Tagovi:

3 thoughts on “SNS Kragujevac: Čvrsto uz politiku Aleksandra Vučića

  1. Najbolje mi je kad se naprednjaci pozivaju na nasu decu. Pa vi ste oterali vise dece nego sve ostale nesrece zajedno.

  2. Samo sns prema njima treba politički da deluje. Opozicija posto nema pristup medijima sada ne treba ni skupove da održava. Bas posteno.

  3. Ovakvim saopštenjima SNS samo pokazuje svoju politički bezobzirnost i manijačku crtu svoje politike prema opoziciji. Naprednjaci ne priznaju i ne prihvataju svoju odgovornost za katastrofalno stanje u društvu (kao da je već deset godina neko drugi na vlasti u Srbiji) i traže krivca u opoziciji i njenom delovanju!! To je prilično šizofreno i da nije žalosno bilo bi smešno. Vučić i čitava njegova bulumenta treba što pre da nestanu sa političke scene da bi Srbija konačno mogla da se oporavi od naprednjačkog decenijskog ludila čije se posledice osećaju na svakom koraku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.