SNS Kragujevac: Podrška Vučiću i Vučeviću

Grad Politika

Kragujevački naprednjaci oglasili su se saopštenjem kojimpodržavaju kandidata za premijera i predsednika SNS Miloša Vučevića i predsednika države Aleksandra Vučića. Prenosimo saopštenje:

Opozicija u Srbiji iz dana u dan pokazuje svoju nemoć i političko neznanje tako što umesto bilo kakvog programa i plana pribegava napadima na predsednika Vučića i njegovu porodicu.
Na meti njihovih napada se, od kada ga je predsednik predložio za mandatara nove Vlade Republike Srbije, našao i Miloš Vučević. Svesni da Vučeviću ne mogu naći ni jednu zamerku, mrlju, nedostatak obrušili su se lažima da će on biti marioneta u rukama nikog drugog do brata predsednika, Andreja Vučića. Patriotizam, požrtvovanost, borba za očuvanje nacionalnih interesa, ljubav prema Srbiji koju Miloš Vučević pokazuje, su ono što opoziciji smeta i boli ih.

Svesni činjenice da ne mogu obrlatiti narod i pobediti na izborima, oni pribegavaju lažima i obmanama.
Gradski odbor Srpske napredne stranke Kragujevac na čelu sa članom Predsedništva i poverenikom Nikolom Dašićem najoštrije osuđuje napade na predsednika Vučića, njegovu porodicu, Miloša Vučevića i pruža im punu podršku u borbi za bolju i lepšu Srbiju.
.

Tagovi:

2 thoughts on “SNS Kragujevac: Podrška Vučiću i Vučeviću

  1. Ono koliko si bitan govori da si u status poverenika jos uvek i da na nivou grada jos nisi pravi odbor stranke.

    Osim toga, da li pored davanja javne podrske preko medija ovi ljudi iz SNS rade jos nesto?

    Grad se raspada, kic i sund cveta.

    Na kraju balade obesmislis rad i pravo na rad i samo dajes podrsku u nadi da ce neko drugi da ti namigne, udeli neku paru i resiti sve ono sto si zakuvao protekom vremena zbog svopstvene nesposobnosti.

    p.s. s’ koje cesme ovi piju vodu u gradu?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.