SNS Kragujevac: Takozvani skupovi protiv nasilja i pretnje smrću predsedniku Vučiću

Politika

Povodm protesta „Srbija protiv nasilja“, koji se organizuju u Beogradu, ali i drugim gradovima Srbije, oglasio se Gradski odbor Srpske napredne stranke u Kragujevcu. Prenosimo, bez izmena, saopštenje kragujevačkih naprednjaka:

U vezi sa takozvanim skupovima protiv nasilja, kojima se jedino okorišćava „uvaženi“ deo opozicije, koji u ovako teškom usudu vide trenutak za pokazivanje osionosti i kvazihrabrosti vođa koje će doneti otkrovenje srpskom narodu i pozivati na linč i puč predsednika Vučića i njegove porodice, osećamo duboku moralnu obavezu da se obratimo građanima.

S obzirom na to da u svakoj prilici Bakić i Pajtić svaku priliku koriste da prete smrću predsedniku Vučiću, trebalo bi da se zapitamo kako oni mogu da samoprozovu sebe glasovima razuma?! Koji to uzvišeni primer mogu dati mladim ljudima pozivanjem na mržnju, osim primera nasilnika i uzurpatora javnog života.

Ova strašna tragedija treba da nas ujedini da se više nego ikada borimo za našu decu, a to se svakako ne postiže kukom i motikom, ili uz hukače koji traže trenutak slave koja je odavno izbledela. Borba treba da se zasniva na osvešćivanju svih nivoa države i pospešivanju mehanizama kojima ćemo se boriti za veću bezbednost i sigurnost.

U ovom trenutku svi treba da budemo dovoljno savesni, moralni i da ne urušavamo pomen žrtvama, već da verujemo u svoju zemlju da može da se izbori sa pošastima savremenog doba koji degradiraju život. S tim u vezi želimo da 26. maja pokažemo da smo dostojanstveni i da pokažemo da smo svi zajedno u nedaći koja je snašla porodice nastradalih i uznemirila čitavu Srbiju.

Tagovi:

2 thoughts on “SNS Kragujevac: Takozvani skupovi protiv nasilja i pretnje smrću predsedniku Vučiću

  1. Na kom je to skupu pomenut puč i linc. To samo moze da se čuje od Sime Spasića koga oni ne pominju.

  2. Ko bre preti našem Vučku!? Pa on je naša dika i ponos! Takvog lidera nema niko u Evropi (a ni šire)! Naš se Vule toliko uvukao narodu pod kožu da bi po njegovoj komandi svi počeli da pasu i riču ako je potrebno. Njegovo hipnotičko delovanje na nerazvijene mozgove naših ljudi je prosto fascinantno. Mislim da bi svi naši dragi sendvičari skočili bez razmišljanja u bunar ako bi on to tražio od njih. Samo izdajnici Đilas, Pajtić i ostali to ne vide pa traže nekakvu demokratiju i ostale zapadne gluposti. Ideal nas Vučkovih sledbenika je severnokorejsko blagostanje i njihovo poštovanje ljudskih prava. Kim Džong Un i naš Vučko su kao braća rođena i nadam se da će uskoro i naš narod osetiti sreću i blagostanje koje već odavno oseća narod u Severnoj Koreji. Na skupu podrške našem velikom Vođi 26-og maja u Beogradu iskazaćemo veliku ljubav i spremnost da, ako je potrebno, jedemo korenje i živimo u pećinama pored logorske vatre samo ako to On od nas bude tražio. Nama mozak nije ni potreban jer za nas razmišlja naš Vučko. On će nam reći i koji bunar nam je najbliži.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.