SNS Kragujevac: Uvaženi predsedniče, svesni smo tereta i pritiska kojima ste izloženi

Politika

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Kragujevcu pruža punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i poručuje iz srca Šumadije kreatorima ideje o povlačenju predsednika sa funkcije da u Srpskoj naprednoj stranci predaja nikada nije bila opcija, navodi se u saopštenju kragujevačkog odbora SNS-a.

U Gradskom odboru SNS u Kragujevcu kažu i da „računaju“ na Vučićevu „hrabrost i mudrost“:

 • Uvaženi predsedniče, svesni smo tereta i pritiska kojima ste izloženi. Računamo na Vašu hrabrost, mudrost i odlučnost da branite interese Srbije. Mi drugu kuću nemamo i bezrezervno podržavamo svaki korak koji preduzmete u odbrani naše države, nacionalnog interesa i naroda u Srbiji i južnoj srpskoj pokrajini.
  U do sada najtežem trenutku za budućnost zemlje, sramno je što neki pojedinici zagovaraju ideju o povlačenju predsednika sa funkcije, a samim tim i predaju Kosova onima koji nam ga otimaju.
  Gradski odbor Srpske napredne stranke u Kragujevcu pruža bezrezervnu podršku predsedniku Srbije da donese odluku o sudbini naše države jer to nije pitanje samo ovog trenutka, već pitanje budućnosti naše dece.

Podsetimo, funkcioneri SNS-a u Kragujevc, narodna poslanica Nataša Jovanović, gradonačelnik Nikola Dašić i predsednik Skupštine grada Miroslav Petrašinović objavili su, kao i mnogi drugi aktivisti te partije, fotografiju vukova, uz podršku predsedniku Srbije i Srpske napredne stranke.

Tagovi:

5 thoughts on “SNS Kragujevac: Uvaženi predsedniče, svesni smo tereta i pritiska kojima ste izloženi

 1. I tako se Kragujevcani po nekadasnjoj hrabrosti i smelosti a i prvacima pretvorio u nazadnog coveka koji nema svoje ja i koji se dodvorava zarad mrvica paznje i nesto malo narodnih para iz budzeta (i licnih interesa).
  Pitam se koliko je nas Kragujevcana pravih ostalo kada je ovako zvanicno stanje stvari?

 2. Kada podržavate da jedan čovek odlučuje o sudbini cele države znači da podržavate diktaturu. Ce.u nam onda služe institucije. Sramota!!!!

 3. A Ustav? A zakoni? Poštujete li ih? Ko može da bude iznad njih? Pozovete se ne Sretenjski ustav, ponosite njime a dozvoljavate 200 godina posle, nekom dajete za pravo, da krši Ustav. Ko po zakonu ima pravo u ime naroda da odluči o Srbiji? Predsednik, po kom članu Ustava?

 4. Jadno…
  Na slici se vidi poneki „vuk“ i puno vune… Verovatno jer je „zlatno doba“ mnogima u ovom gradu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.