Spektakl u Kragujevcu – stiže Veliki Green Nights Out Party!

Društvo Grad

Jedinstvena zabava o kojoj se priča, za koju ulaznice ne mogu da se kupe – velika Green Nights Out žurka sada stiže u Kragujevac. Brend Jameson, najpopularniji irski viski na svetu, organizuje svoju čuvenu veliku zelenu žurku u našem gradu.

DATUM: četvrtak, 30.11.2023. godine

VREME: od 20:30 časova

MESTO: Čaurnica, Trg topolivaca, Kragujevac

Budite deo ovog nezaboravnog događaja i očekujte sjajnu zabavu i druženje.

Glas Šumadije će čitaoce portala nagraditi kartama za ovaj dogadjaj delimo 3*2 karte izvlačenje je u sredu 29tog novembra. Vaše je samo da u komentaru ispod ove objave stavite sa kim bi išli na ovaj dogadjaj i tagujete tu osobu. Srećno !!!

Jameson je broj 1  irski viski u svetu, trostruko destilovan, savršeno balansiran i odličnog zaokruženog ukusa. John Jameson je osnovao svoju destileriju u Dablinu 1780. godine, s namerom da napravi najbolji viski na svetu. Više od 230 godina kasnije, Jameson nastavlja da dobija priznanja širom sveta za svoj izuzetno pitak ukus. Danas, Jameson se proizvodi u destileriji  Midleton, u Irskoj, prateći tradiciju osnivača da koristi najfinije sastojke i trostruku destilaciju kako bi postigao pitkost koja predstavlja zaštitni znak Jameson viskija.

Tagovi:

20 thoughts on “Spektakl u Kragujevcu – stiže Veliki Green Nights Out Party!

  1. Cestitamo Marija dobili ste dve ulaznice za sutrasnji Green party. Za sve dodatne informacije informisite se preko FB stranice i mesindzera.
   Vas Glas Sumadije

  1. Cestitamo Danijela dobili ste dve ulaznice za sutrasnji Green party. Za sve dodatne informacije pitajte preko FB stranice i mesindzera.
   Vas Glas Sumadije

  1. Cestitamo Kristina dobili ste dve ulaznice za sutrasnji Green party. Za sve dodatne informacije pitajte preko FB stranice i mesindzera.
   Vas Glas Sumadije

  1. Cestitamo Jelena dobili ste dve ulaznice za sutrasnji Green party. Za sve dodatne informacije pitajte preko FB stranice i mesindzera.
   Vas Glas Sumadije

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.