Srbija Centar – SRCE od sutra prikuplja potpise za registraciju stranke

Politika

Pokret Srbija Centar – SRCE, koji je osnovao Zdravko Ponoš kreće u prikupljanje potpisa za registraciju političke stranke.

Akcije kreću u subotu, 25. marta, a SRCE će prikupljati potpise u više gradova širom Srbije. Zvaničan početak kampanje najavljen je za 10 sati u centrali pokreta SRCE u Ulici Stojana Protića 48 u Beogradu.

  • Uvereni smo da sunovrat u koji je SNS gurnuo zemlju ne može da se uspori i zaustavi konstruktivnom kritikom, jalovim diskusijama u parlamentu i traženjem pravde u institucionalno urušenoj državi. Neophodna je radikalna promena, a to znači odlazak sa vlasti režima SNS i njegovih satelita. Da bi do promene došlo mirnim putem, Srbiji su potrebni što pre izbori na svim nivoima, navodi se u saopštenju pokreta Srbija centar.

U tom pokretu ističu da „režim SNS beži od odgovornost za učinjeno i zato najavljuje da će od stranke praviti nekakav pokret“.

  • SRCE nema za šta da se pravda i ne beži od odgovornosti da se prihvati posla i da menja Srbiju na bolje. Zato kreće u formiranje političke stranke koja će biti spremna za političku bitku sa SNS. Pozivamo građane da se informišu preko naših zvaničnih kanala na društvenim mrežama o adresama i da dođu i daju potpise podrške za zajedničku borbu za bolju Srbiju.

Prvi dan kampanje, potpisi će se prikupljati u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kraljevu, Vranju, Leskovcu, Zaječaru, Staroj Pazovi i Rumi.

Građani koji žele potpisom da podrže prerastanje pokret Srbija centar – SRCE u stranku, to u Kragujevcu mogu da učine u prostorijama tog pokreta u Ulici Lole Ribara 16. od 12 do 17 sati.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.