STANOJEVIĆ PONOVO PRIKUPLJA POTPISE

Izbori 2022 Politika

I nakon razmotrenog prigovora, Gradska izborna komisija nije proglasila Izbornu listu Grupa građana “Dr Vladica Stanojević”, što je praktično treći put da je „oborena“, a prvi put u istoriji GIK-a došlo je do ove situacije. Protiv su ponoov bili SNS, SPS i 300 Kragujevčana. Stanojević je uputio žalbu Upravnom sudu, a odgovor bi trebalo da bude poznat do večeras. U međuvremenu, od jutros je počelo ponovno prikupljanje potpisa, rekao on je za InfoKG, nazvavši sve ovo jednom političkom farsom.  

  • Za dvotrećinsku listu, od jutros je počelo ponovno prikupljanje potpisa i potrebno nam je oko 1750. Smatram da nije bio osnova da se moja lista ne proglasi i da oni koji su nam potpisima dali podršku dobro znaju za koga potpisuju i ko je nosilac liste, nisu nikako mogli da budu zbunjeni ni obmanuti. Ovo je jedna politička farsa u kojoj su izigrani i ljudi koji su podržali našu kandidaturu, kaže za InfoKG Vadica Stanojević. 
Piše: Jovana Mladenović

Tagovi:

3 thoughts on “STANOJEVIĆ PONOVO PRIKUPLJA POTPISE

  1. Samo jedno pitanje. Kako je moguće da su deca od 20-ak godina znala da se kandiduje a najmsnadžer 21 – og i najmuškarac 21-og i svih ostalih vekova to nije umeo? Znam da nije pravnik, ali nije ni doktor pa se tako potpisuje.

  2. Mislim da grešite, nema šta kome gospodin Stanojević da bude trn u oku ili nekom drugom delu tela, zaista nema taj značaj nigde, ni u politici ni u društvu grada. Elem, skupiće ponovo potpise bez sumnje, uz malu pomoć prijatelja, ali legitimno je.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.