Stefan Ninić: Verujemo u naše znanje i energiju i rešeni smo da menjamo Srbiju nabolje

Izbori 2022

Danas je održan Kongres Demokratske omladine na kome je izabrano novo rukovodstvo mladih demokrata. Za predsednika Demokratske omladine je izabran master projekt menadžer Stefan Ninić, a podršku u narednom periodu pružiće mu potpredsednici diplomirani politikolog Jelena Milutinović, diplomirani komunikolog Marija Milenović i mašinski inženjer Aleksa Savić.

  • Danas smo se okupili jer verujemo u mladost, verujemo u naše znanje i energiju i rešeni smo da stvari menjamo nabolje. Sa novoizabranom omladinom, Demokratska stranka postaje jača, a mladi u Srbiji i zvanično dobijaju pouzdanog partnera i sagovornika koji će se boriti za njihove interese. Želimo da ostanemo u Srbiji – hoćemo da se svi zajedno izborimo za to da mladi planiraju svoj život ovde, a ne kako da što pre napuste Srbiju, i niko nas neće ubediti ili obeshrabriti da od tog cilja odustanemo, izjavio je Stefan Ninić.

Omladina Demokratske stranke poziva sve mlade u Srbiji da se aktivno uključe u politička dešavanja, ne samo tokom predstojeće kampanje, nego i posle nje, jer je veoma važno da se čuje glas mladih i da ne dopustimo da drugi odlučuju o našim sudbinama dok mi stojimo sa strane.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.