Šumadijski blok 21 na Izborima u Kragujevcu: ‘Moj svet je Kragujevac’ – Lista Prijatelja, ne Partija

Politika

Saopštenje Šumadijskog blok 21 prenosimo u celosti.

„Poštovane Kragujevčanke i Kragujevčani, dragi prijatelji.

Predali smo listu za izbore u Kragujevcu i ona će se nalaziti na rednom broju 10. Ovo nije partijska lista već lista prijatelja koji su se ujedinili oko iste ideje i kojima je Kragujevac svet.

Čini nam se da izbor 17. decembra nikada neće biti jednostavniji.

Na jednoj strani će biti oni koji će morati da slušaju naređenja iz centrala stranaka a na drugoj mi koji kažemo Moj svet je Kragujevac. Na jednoj strani bićemo mi koji smo dokazali da radimo za naš grad i sve sugrađane a na drugoj one koji će raditi za sebe.

Naša kampanja će biti pozitivna i okrenuta građanima Kragujevca. Ne želimo da učestvujemo u prepucavanjima i jalovim raspravama. Mi želimo da se u skladu sa našim sloganom: Moj svet – Kragujevac! sa drugima takmičimo u predlozima kako rešiti probleme koji su se nagomilali u Kragujevcu kao centru Šumadije. Znamo i moramo da rešimo problem rekonstrukcije gradske pijace koju gradjani Kragujevca nemaju 5 godina. Želimo da Knezev Arsenal, koji nije samo kulturno nasleđe Kragujevca i Srbije već Evrope dovedemo nameni koja bi od Kragujevca napravila poslovnu i turističku atrakciju a ne još jedno mesto sa pivnicama i kladionicama. Stvoricemo zdraviju zivotnu sredinu za generacije koje dolaze sto podrazumeva urgentno resavanje otvorene deponije pepela u energetici. Imamo lični integritet da se borimo i izborimo sa problemom korupcije u našem gradu. Znamo kako lokalna samouprava može da pomogne malim i srednjim firmama da bolje i efikasnije rade.

Zbog toga pozivamo sve da 17. decembra izađu na izbore i zaokruže listu pod rednim brojem 10 – Boris Kovačević Šuma – Moj svet – Kragujevac!“

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.