SUPERNOVA GENERALNI SPONZOR VEPROVA

Sport

Brend kablovskih usluga Supernova postao je generalni sponzor Kluba američkog fudbala Wild Boars iz Kragujevca, pa će najtrofejniji srpski tim u predstojećoj sezoni u svoj naziv dodati i ime mladog kablovskog operatora – Supernova Kragujevac Wild Boars.

Supernova je prisutna širom Srbije i sa ponosom objedinjuje više od 300.000 korisnika interneta i televizije, dok su Veprovi u svojoj branši neprikosnoveni sa devet pehara šampiona Srbije, od čega četiri uzastopna u poslednje četiri godine. Uz to, godinama unazad Šumadinci se nadmeću i u CEFL ligi, sa najjačim evropskim klubovima.

  • Prepoznali smo uspeh koji su Veprovi zabeležili izvanrednim utakmicama na terenu i samim tim zapažene rezultate koji nisu izostali. Svakako najvažniji faktor zbog kojeg smo se odlučili da podržimo Veprove je zajednička opredeljenost ka istim vrednostima – kvalitetu i istrajnosti. Supernova je mlad brend koji se prošle godine pojavio na domaćem tržištu, a glavni adut kojim se vodimo u tržišnoj utakmici su kvalitetne usluge koje pružamo našim korisnicima i od toga ne odstupamo. O kvalitetima Veprova i volji da pobeđuju najbolje govori činjenica da su do sada čak devet puta osvojili titulu prvaka Srbije i smatramo da smo odabrali pravi trenutak da im pružimo podršku na putu ka jubilarnoj desetoj tituli, rekao je Davor Sakač, direktor marketinga Supernove.

Supernova je brend koji raste, i pod kojim članovi Telekom Srbija grupe razvijaju svoju mrežu sa ciljem stalnog unapređenja kvaliteta. Obuhvata široku TV ponudu, sa preko 260 kanala, kao i super brzi internet i kvalitetnu telefoniju, kako bi korisnici bili što bolje povezani i uvek u toku.

  • Sa kreiranjem novog brenda, stvaraju se i njegove misije i ciljevi. Pored naše osnovne delatnosti koja se zasniva prevashodno na tome da korisnicima pružimo uslugu vrhunskog kvaliteta, želimo da se naš brend poistovećuje sa vrednostima koje mogu doprineti boljitku našeg društva. Naša zamisao je da, pored promocije Veprova i američkog fudbala kao sporta, pošaljemo snažnu poruku, prevashodno mladima, o važnosti implementacije sportskih aktivnosti. Odabrali smo Veprove jer verujemo u njih, a uvereni smo da će sada uz našu podršku biti dodatno motivisani kako bi odneli i jubilarnu desetu titulu prvaka Srbije. Kao najtrofejnija ekipa u Srbiji, znamo da su i više nego spremni ušli u novu sezonu i zato verujemo da će ljubitelji američkog fudbala uživati u odličnim partijama i majstorijama sjajnih igrača, kazao je Sakač.

I aktuelni šampioni države saglasni su u oceni da je kvalitet spojio ova dva brenda.

  • Divlji veprovi u poslednjih par godina nisu imali generalnog sponzora, tako da nas posebno raduje činjenica da je Supernova u nama prepoznala pravi klub koji dostojno reprezentuje svoju zemlju širom Evrope. Ovo sponzorstvo je velika stvar za funkcionisanje našeg kluba i zahvalio bih se Supernovi što je postala naš partner i saradnik. Uz ambicije Supernove koja teži ka tome da postane najprepoznatljivi brend u Srbiji, može se reći da imamo isti cilj, istakao je Marko Vujanac, predsednik Divljih veprova.

On je dodao da veruje da će ime Supernove dodatno promovisati klub i američki fudbal uopšte, da će podići rejting takmičenja i nivo interesovanja, ali i da će promocija ići i u drugom smeru.

– Predstavljamo Srbiju, a i Supernovu, u Centralno-evropskoj ligi, gde smo jednom bili šampioni i odigrali još nekoliko finala. Na krilima saradnje sa Supernovom, ove godine ćemo pokušati da ponovimo, pa čak i popravimo, dobre partije od lane, u nadmetanju sa najboljim evropskim timovima iz Austrije, Švajcarske, Poljske, Francuske, Italije, Danske, Švedske, Turske i Rusije. Ne treba posebno napominjati da će, kao i u svih 15 dosadašnjih Prvenstava Srbije, cilj biti titula i da se nadamo da ćemo zajedno sa Supernovom u Kragujevac doneti jubilarni deseti pehar ovog takmičenja – zaključio je Vujanac.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.