Takmičari Šumadija karate dođoa osvojili 21. medalju na kupu Hidetaka Nišijama

Sport

Prvo takmičenje Srpske karate-do fereacije, Kup Hidetaka Nišijama, održano je 30. aprila u Preljini. Tehnička organizacije poverena je Karate centru DBA iz Čačaka, što se ispostavilo kao pun pogodak. Takmičari Šumadija karate dođoa su ovom prilikom osvojili 21 medalju.

Klara Živanović

Klara i Konstantin Živanović zabeležili su svoj prvi nastup na takmičenju, a četvorogodišnja Klara je ovom prilikom osvojila pehar namenjen najmlađem učesniku takmičenja.

Matija Mladenović

Matija Mladenović, Neda Milovanović, Lara Ibrovac, Anđela Jovanović, Ema Moreski i Dušan Rajičević izborili su se za medalje u svojim kategorijama, a svojim nastupima pokazali su da se od njih tek mogu očekivati veliki rezultati.

Hana Filipović

Kragujevački tim bio je pojačan svojim najboljim takmičarima koji su nastavili da nižu odlične rezultate. Olivera Petković, Hana Filipovć, Viktor Kostić i Bogdana Terzić pružili su podršku svojim mlađim drugarima i dali im odličan primer sportskog ponašanja.

Takmičare Šumadija karate dođoa očekuje JKA kup Miloš koji će se održati 14. maja u Trsteniku. Osmoro reprezentativaca iz redova kragujevačkog kluba priprema se za predstojeće Evropsko školsko prvenstvo u borilačkim veštinama koje će se održati početkom juna u Beogradu.

Upis u karate školu je otvoren tokom cele godine, a treninzi se održavaju svakog radnog dana od 19:00.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.