Toma ponovo među Kragujevčanima

naslov Politika

Prvi predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić učestvovaće u podršci SNS, najavio je juče predsednik Vučić, u kampanji za predsetojeće izbore 17. decembra.

Na obeležavanju 15 godina Srpske napredne stranke u Šapcu, Vučić je reka da će se na predstojećim stranačkim skupovima pojaviti sa nekadašnjim predsednikom stranke Tomislavom Nikolićem

On je ukazao da nema razlike između protivnika „sa leva i sa desna“ i da bi i jedni i drugi vodili politiku onih koji su im govorili da moraju da se ujedine i sruše Srbiju.

  • Zato ću biti sa Tomom Nikolićem na svakom skupu.

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas navodi da ovaj Vučićev potez jasno pokazuje koliki je pad rejtinga SNS-a.

  • Kad Vučić vraća Tomu Nikolića iz naftalina jasno je koliki je pad rejtinga SNS-a. Žele da dovrše ono što obećaše ‘da će Srbija biti crna rupa na tepihu Evropske Unije’. Sa Tomom u susret sankcijama – fali im još samo Šešelj. 17. decembra zaustavićemo propast Srbije“, napisao je Đilas na društvenoj mreži „Iks“.

Tomislav Nikolić se juče, zajedno sa sinom Radomirom, gradonačelnikom Kragujevca između 2014. i 2020. godine, pojavio i na Velikom školskom času u Šumaricama.

Fotografija: Lazar Novaković
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.