U četvrtak druga redovna sednica Skupštine opštine Knić

Grad Politika

Opštinskoj vlasti u Kniću neće biti lako sa nama u skupštini – poručuju odbornici opozicije uoči druge redovne sednice novog saziva Skupštine opštine koja je zakazana za četvrtak 29. februar sa početkom u 10 časova. Opozicija koja je,  posle dužeg vremena , ponovo u skupštinskim klupama ove šumadijske opštine, najavljuje da će biti kritičar svih loših odluka i rešenja.

  • Sad imaju opoziciju, imaće veliki problem sa nama, rekao je za naš portal odbornik „Narodnog pokreta Srbija“ Radoje Cvetić. Prema njegovim rečima, izvesno je da ova odbornička grupa sutra neće glasati za Kvartalni izveštaj JKP „Komunalac“ Knić.
  • Obaveze preduzeća Komunalac su gotovo  75,8 miliona dinara, oko 17 miliona su nenaplaćena potraživanja, gubitak je oko 58 miliona dinara.  Komunalac je ranije bilo zdravo preduzeće , dok ga nije preuzela ova vlast, ocenio je Cvetić.

Odbornik „Knić protiv nasilja“ Nikola Čamparević (SSP) kaže da se u tih 75 miliona dinara neplaćenih obaveza  „vide“ predizborni putevi i da je „probijen je rok od dva meseca za plaćanje tih faktura“.

Razmatranje Kvartalnog izveštaja JKP “ Komunalac“ Knić je preposlednja tačka dnevnog reda sutrašnjeg zasedanja SO Knić. Na dnevnom redu je 12 tačaka, među kojima su i predlozi odluka o obrazovanju stalnih i posebnih radnih tela SO Knić, predlog Odluke o Opštinskom veću, Odluka o eksternoj reviziji Završnog računa budžeta opštine Knić za 2023. godinu…

Piše: Gordana Mirović
Tagovi:

1 thoughts on “U četvrtak druga redovna sednica Skupštine opštine Knić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.