U Kragujevcu otvoren SOS broj za studente

Grad

U Svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Kragujevcu, u prisustvu predstavnika Rektorskog kolegijuma, profesora Osnovnih akademskih studija Psihologija i predstavnika Doma zdravlja Kragujeva potpisan je Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji između Univerziteta u Kragujevcu i Doma zdravlja Kragujevac.

Rektor Univerziteta Nenad Filipović i direktor Doma zdravlja Vasilije Antić

U okviru ugovorene saradnje, zarad psihološke podrške studentima Univerziteta u Kragujevcu Dom zdravlja Kragujevac obezbeđen je poseban SOS broj, a uslugu podrške pružaće u okviru stručne prakse studenti osnovnih i master akademskih studija na studijskom programu Psihologija.

SOS telefon za psihološku pomoć i podršku studentima biće dostupan ponedeljkom, sredom i petkom od 17 do 19 časova, a poziv na broj 0800 007 005 je potpuno besplatan.

Pored posebne telefonske linije, Dom zdravlja Kragujevac obezbediće i prostorne uslove za pružanje navedene usluge psihološke i mentorske podrške studentima Univerziteta u Kragujevcu kao i besplatne periodične sistematske preglede za studente Univerziteta u Kragujevcu.

Naslovna fotografija: Master studenti na programu Psihologija, Dom zdravlja Kragujevac
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.