U PETAK KONCERT ISPRED SOKOLANE

Društvo Grad

Udruženje Posle kiše u petak, (14. februar u 21 sat), u saradnji sa kragujevačkim Muzičkim centrom, MZ Kolonija i sa stanovnicima tog naselja organizuju koncert na platu ispred stare „Sokolane“.

 • Ovim koncertom na kome će nastupati rok grupe iz Kragujevca i Beograda želimo da nastavimo akcije koje za cilj imaju revitalizaciju ovog starog gradskog naselja u kome žive ljudi koji su svojim radom grad Kragujevac učinili regionalnim centrom Srbije, kažu u NVO Posle kiše.

Kao što je poznato, udruženje Posle kiše je ranije iniciralo akcije uređivanja zelenih površina u Staroj radničkoj koloniji i u planu je da se na ovom koncertu predstave budući projekti uređenja ovog istorijskog naselja. Jedan od projekata jeste revitalizacija igrališta za mali fudbal na kome će biti postavljena veštačka trava i rasveta.

Primarno delovanje udruženja Posle kiše jeste postpenalna podrška ljudima nakon izlaska iz kaznenih institucija ali i prevencija svih vidova kriminaliteta te je ovo samo jedan od načina na koji se prevencija može usmeriti. Sam događaj za cilj ima kako promociju i revitalizaciju ovog dela grada tako i jačanje međusobne povezanosti kako „Kolonaca“ tako i stanovnika okolnih mesnih zajednica (Erdoglija, 21.oktobar, Bagremar, Palilule…).

Na samom koncertu koji će posetiti najmanje 1000 ljudi, planiramo da organizujemo i prezentaciju rada drugih udruženja iz Kragujevca koji se u svom radu susreću sa ljudima iz osetljivih društvenih kategorija i da im pomognemo u njihovom radu.

Sam događaj je zamišljen kao koncert koji će se održati na centralnom mestu (bini) gde će između rok grupa nastupati id DJ-ovi iz Kragujevca. Pored štandova na kojima će biti promotivni materijali udruženja u planu su nam i štandovi na kojima će moći da se kupe sokovi, pivo, kuvano vino.

Tagovi:

4 thoughts on “U PETAK KONCERT ISPRED SOKOLANE

 1. Naprednjaci. Provereno. I nas Dosen je sa njima i to si sve naprednjaci. Jok odakle im pre za binu i kontakti sa grupama. Predizborna prevara.

  1. NE MEŠATI BABE I ŽABE.NE IZNOSITE POLITICKE STAVOVE BILO KOJIH PARTIJA,ORGANIZACIJA U POLITICI,JER OVO JE UMETNIČKI GRADJANSKI PROGRAM „RNR I MUZIČARI“ZA ULEPŠAVANJE KOLONIJE ! UKOLIKO DODJE DO POLITICKIH MANIPULACIJA,KORISCENJE OVOG DOGADJAJA U POLITICKE SVRHE DOVODI SE U PITANJE SVE ŠTO JE…NVO POSLE KISE I JA DALJE PIŠEM U SVOJE IME,ZNAČI DOVODI SE U PITANJE ODRŽAVANJA KONCERTA,JER AKO BUDE OVDE KOMENTARA ILI SVADJA DVE ILI VIŠE POLITIČKIH OPCIJA UVREDA I SLICNIH GLUPOSTI JA KAO MUZICAR I UMETNIK,NA KRAJU GRADJANIN OVOGA GRADA KOJEG VOLIM ISTOG TRENA UZ DOGOVOR SA NVO POSLE KISE IZLAZIM VAN I NE NASTUPAM TE VEČERI !!!
   MOJ LIČNI STAV !!!
   MIŠA RACA !

 2. Predlažem da proširite delatnost i uvrstite i vidovnjaštvo u pdogram, pošto već znate da će biti preko 1000 ljudi. Molia bih, da zbog ove moje ideje imam prednost u proricanju, ko će biti sledeći gradonačelnik ?

 3. Nvo je ozbiljna nevladina organizacija svi su nezaposlena lica, nemaju automobile ni plate ali nemaju ni sponzora.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.