UDRUŽENJE „300 KRAGUJEVČANA“ IZABRALO RUKOVODSTVO

Politika

Udruženje građana “ 300 Kragujevčana“, na održanoj izbornoj skupštini, formalizovalo je svoj rad izborom rukovodstva koje će u narednom periodu, kako kažu – kao prvi među jednakima, sprovoditi programska načela Udruženja. 

Novoizabrani predsenik Udruženja “ 300 Kragujevčana“ Dušan Zeka Aleksić, istakao je, na izbornoj skupštini,  da je pojava udruženja uzburkala političku scenu Kragujevca, jer su njegovi članovi i simpatizeri otvorili zaboravljene teme čime, ističe, „polako, ali sigurno nastaje organizacija kojoj se veruje. Građani su uvideli da se udruženje bavi isključivo lokalnim, životnim temama, za koje se nude rešenja, a ne prazna kritika“.

  • Glavna okosnica okupljanja Kragujevčana oko udruženja jeste pristojnost u političkom delovanju, koju smo pokazali od samog početka, bavljenje temama koje se odnose i na generacije koje dolaze, a možda i najbitnija činjenica u našem radu je da se sve odluke donose dogovorom, debatom, gde svaki pojedinac ima pravo glasa i svačije mišljene se uvažava. Naredni korak je predstavljanje programa Udruženja “ 300 Kragujevčana“. On će se bazirati na saradnji sa Univerzitetom, razvoju putne i komunalne infrastrukture, brizi prema generacijama koje dolaze,ekologiji, nultoj toleranciji prema korupciji, jer smo uvideli da su upravo ovo teme koje najviše interesuju Kragujevčane i da su u njima sublimirani svi njihovi problemi.

 U ovoj organzaciji ističu da „sa sigurnošću mogu da kažu da imaju tim koji može da svojim delovanjem, ličnim znanjem i integritetom pomogne da u vrlo kratkom roku Kragujevac bude bolje mesto za život“.

  • Udruženje građana “ 300 Kragujevčana“ okuplja ljude željne dokazivanja, savremenih znanja i shvatanja, ljude sa drugačijim sistemom vrednosti, velike energije, ljude koji će kao tim biti iznenađenje na predstojećim lokalnim izborima i  koji od večeras i zvanično kreću u predizbornu kampanju pod sloganom “ Bolji život u Kragujevcu, rekao je Aleksić.

Tagovi:

10 thoughts on “UDRUŽENJE „300 KRAGUJEVČANA“ IZABRALO RUKOVODSTVO

  1. Što se mene tiče sastav gradskog odbora je dobar. Ima tu ljudi koji su do sada bili na pozicijama ali ne vidim da njihovo iskustvo može da šteti. U svakom slučaju bolji ste od svih ostalih. Srećno vam bilo.

  2. Zeka „lider . Presmesno. Bice lapanja prvom prilikom, cim naprave koaliciju sa SNSom nakon izbora.

  3. A gosp.Ceca, sekretarica sa Filuma, sedi u prvom redu??
    Jel su to strucnjaci o kojima ste govorili?

  4. Ja se nadam da ce ipak sa Verkom u koaliciju ako Verko izbaci Urosevica zaista nebitan I bili su dobar tim nekada zasto ne bi ponovo

  5. U konkurenciji Verka od 900 godina i Radomira nejakog, Zeka dobija sa pola gasa. Čak i da ne dobije sada, sledeći izbori su njegovi. Era 300 kragujevčana dolazi

  6. Sekretarica Filuma kao prva kadrovska postava e moj Zeko…izbaci teme Energetika, Garaže, Saobraćaj formiraj savet za urbanizam sa vrhunskim stručnjacima. pa onda kreni…. ovako je smešno….imaš glasače na tom skupu njih par stotina koji te prate po raznim osnovama i to je OK , ali su ti teme tanke za veći procenat…uozbilji se i kreni ako si stavrno spartanac !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.