Udruženje građana „Veterani Vojne policije Srbije“ obeležilo tri godine postojanja

Društvo

Svečanom skupštinom, Udruženje građana „Veterani Vojne policije Srbije“ juče je obeležilo tri godine postojanja. Pored mnogobrojnih veterana, članova porodica poginulih i predstavnika PU Kragujevac, skupštini je prisustvovao i državni sekretar, Zoran Antić, a u ime Grada prisutnima se obratila prof. dr Anđelka Stojković, zamenica predsednika Skupštine Kragujevca.

To je važan dan za Udruženje jer obeleževa tri godine postojanja, ali i za Kragujevac grad otvorenog srca za ljude kojima treba pružiti podršku a posebno za ljude koji su nas branili tokom Nato agresije, istakla je prof. dr Anđelka Stojković. Pridružujem se mislima svih ovih ljudi i porodicama poginulih jer su u najtežim vremenima bili uz svoj narod. Zato im dugujemo zahvalnost sa željom da nam se stradanja više nikada ne ponove, poručila je prof. dr Stojković.

Svečanom skupštinom, danas obeležavamo tri godine postojanja Udruženja koje je formirano sa ciljem da okupi sve pripadnike Vojne policije bez obzira na jedince, rekao je Jovica Stanković, predsednik Udruženja građana „Veterani Vojne policije Srbije“. Do sada smo mnogo toga realizovali a u planu je da 22. juna organizujemo Memorijalni turnir posvećen svim žrtvama ratova 90-ih godina, a nakon toga organozovaćemo izložbu pod nazivom „Vojnik i policajac u odbrani otadžbine 1998-1990. godine“, najavio je Stanković.

Izvor i fotografija: Sajt Grada Kragujevca
Tagovi:

1 thoughts on “Udruženje građana „Veterani Vojne policije Srbije“ obeležilo tri godine postojanja

  1. Čak jesu li to oni koji dobijaju novac na svim konkursima grada za projekte po svakom osnovu?

    Moglo bi to malo da se istraži

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.