Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac: Nema saradnje sa SNS-om (VIDEO)

Izbori 2023 naslov Politika Video

Nosilac liste Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac, na lokalnim izborima Veroljub Stefanović demantovao je glasine o njegovom navodnom prelasku u Srpsku naprednu stranku (SNS).

On je danas na konferenciji za medije rekao da je to potpuna izmišljotina i da ni njemu, ni nikom od odborničkih kandidata sa liste koju je predvodio tako nešto ne pada na pamet.

Lansirana je priča da postoji moj dogovor sa ljudima iz vlasti o mom prelasku kod njih (SNS). Navodno je neka prethodnica otišla kod njih pa sada treba i ja da to učinim. To je pokušaj urušavanja našeg jedinstva koji im naravno neće uspeti, rekao je Stevfnović i dodao da će odbornici sa te liste ostati zajedno, i da će ukoliko se izbori ne ponove u budućoj skupštini delovati jedinstveno.

Mi znamo kako se vodi grad i kakve su potrebe Kragujevčana. Mi ćemo se za to boriti svim srcem i nikada nećemo praviti koalicije niti sarađivati sa ljudima iz SNS, zbog politike koju oni vode, zbog odnosa prema građanma i zbog svega onoga što su uradili građanima Kragujevca i cele Srbije, naglasio je Stefanović.

Poslanički knadidat  sa liste Srbija protiv nasilja Dalibor Jekić rekao je da su sinoć dve kragujevačke opozicione liste za lokalne izbore Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac i Nova snaga Kragujevca –  Nikola Nešić, podnele zahtev Gradskoj izbornoj komisiji da poništi lokalne izbore zbog neregularnih izbornih uslova,

Postojala je ogromna nesrazmera kako u pogledu prsustva u medijima, tako i po količini novca utrošeenog za kampanju,

Naša kampanja koštala je milion dinara za razlku od SNS koj je potrošio bar  deset puta više da bi se postigao ovakav rezultat, rekao je Jekić.

On je ocenio da je izborna atmosfera u Kragujevcu, kao i u ostalim gradovima i opštinama, bila veoma loša sa svim elementima potrebnim za prekrajenje izborne volje građana.Politički inžinjering SNS je tačno predvideo da mu za pobedu nedostaje najmanje 5.000 glasova, pa je raspodelom paketa pomoći, isplatama novčane pomoći i drugim nečasnim radnjama uspeo dda dođe do ovog rezultata.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.