Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac o tome što Dašić prima građane u izbornoj tišini: Očajnički potezi Nikole Dašića

Grad Izbori 2023 Politika

Predsednik Privremenog organa grada Kragujevca Nikola Dašić i treći na listi odborničkih kandidata Aleksandar Vučić – Kragujevac ne sme da stane, najavio je da će sa saradnicima u petak, 15. decembra, od 16.00 sati prrimati građane.

Lista Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac tvrdi da „suočen sa drastičnim padom rejtinga liste SNS u Kragujevcu i sigurnom gubitku izbora, bivši gradonačelnik i predsednik Privremenog organa Nikola Dašić ulazi u anale parlamentarne besprizornosti i sramote“.

  • Kada mu se „rušenje“ sopstvenih štandova kao bumerang politički vratilo u glavu bivši gradonačelnik je rešio da u petak, u vreme predizborne tišine organizuje prijem za građane, iste one građane koji tri godine nisu mogli ni da ga vide ni u kancelariji ni na terenu.

Lista UJEDINJENI PROTIV NASILJA – NADA ZA KRAGUJEVAC upozorava bivšeg gradonačelnika da time krši nekoliko zakona o lokalnim izborima i o Agenciji za borbu protiv korupcije jer sa građanima razgovara i u svojstvu kandidata za lokalne izbore.

  • Pozivamo Nikolu Dašića da planirane razgovore sa građanima otkaže, jer će se u suprotnom susresti sa organizovanom reakcijom naše koalicije, poručuju kandidati za odbornike liste Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac.

Tagovi:

1 thoughts on “Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac o tome što Dašić prima građane u izbornoj tišini: Očajnički potezi Nikole Dašića

  1. Pa sto, bas bi bila fora da odete na razgovor kod njega i dogovorite buducu saradnju. Siguran sam da ce imati razumevanja za brojne sugradjane…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.