Upis u srednju bez stresa

Društvo Grad Milica

Srednjoškolsko obrazovanje u Kragujevcu već pet godina bogatije je za postojanje privatne Srednje medicinske i IT gimnazije, škole koja posluje u skladu sa najvišim standardima za tu vrstu delatnosti u našoj zemlji.

U redovnoj nastavi škole postoje četiri obrazovna profila: medicinska sestra – tehničar, medicinska sestra vaspitač, elektrotehničar informacionih tehnologija i tehničar dizajna grafike. Angažovani nastavnici su iskusni profesionalci i pedagozi čiji je cilj da učenike dobro pripreme za izazove poziva za koji su se opredelili. 

Nastavnici svoje znanje i iskustvo prenose putem najsavremenijih nastavnih sredstava, u moderno opremljenim kabinetima, radeći u malim grupama učenika.

Za upis u školu nije presudan broj poena na završnom ispitu, a tokom školovanja učenici se podstiču da pored uspeha u redovnoj nastavi, odmere snage sa vršnjacima iz drugih škola na raznovrsnim takmičenjima iz oblasti nauke, umetnosti i sporta, u čemu su do sada postizali zapažene rezultate.

Čvrsta saradnja sa roditeljima, uz podršku pedagoško-psihološke službe, doprinosi da naši učenici, pored profesionalnih znanja, stiču i socijalne veštine koje im pomažu da stasaju u obrazovane ljude i stabilne ličnosti.

Ovaj upisni rok je poseban, jer svaki novoupisani učenik, od škole na poklon, dobija tri online kursa, po izboru.

Škola je smeštena u najužem gradskom jezgru, u Glavnoj ulici, nedaleko od Nove crkve.

Zainteresovani učenici i roditelji mogu više informacija da dobiju na sajtu škole www.itgimnazija.edu.rs, na brojevima telefona 060/6754467 i 069/30-90-585, ili da nas lično posete u prostorijama škole koje se nalaze na adresi Kralja Aleksandra I Karađorđevića broj 23 u Kragujevcu.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.