Uručeni pehari i medalje najboljima Lige budućih šampiona u ovoj sezoni

Grad Sport

U Sportskom centru Arena u kragujevačkom naselju Veliko polje danas su uručeni pehari i medalje najboljim klubovima i pojedincima Lige budućih šampiona 2022/2023 koja je okupila šest generacija dečaka i devojčica od 2010. do 2015. godišta.

Fudbalske utakmice Lige budućih šampiona igrale su se svakog vikenda od oktobra 2022. godina u kojima se nadmetalo preko 900 dečaka i devojčica razvrstanih u 70 ekipa iz 15 klubova.

U ime grada Kragujevca, koji pruža podršku Ligi budućih šampiona pehare je uručio zamenik gradonačelnika Ivica Momčilović.

  • Ovo je slika koju želimo do vidimo u javnosti i u našem okruženju, rekao je Momčilović ističući da je jako važno da decu podržavamo u svakom mogućem smislu kako bi ih što je moguće više ili duže udaljili od računara, laptopova i video igara.
  • Ovo je važno za njihov rast, razvoj i zdravo razvijanje, jer ako nema zdravu decu, nema ni grada Kragujevca. Obaveza je Grada i naše opredeljenje da više sredstava izdavajamo za ovaj nivo sportskih aktivnosti namenjenih najmlađim Kragujevčanima i to ćemo nastaviti i dalje, poručio je zamenik gradonačelnika Momčilović, uputivši čestitke Ligi budućih šampiona na odličnoj organizaciji.

Pehari su uručeni najboljim ekipama i najboljim igračima po generacijama. Najbolji golman tokom celokupnog takmičenja Lige budućih šampiona u ovoj sezoni je Janko Lazarevski, dok je najbolji igrač Luka Zarić.

Pored ekipa iz Kragujevca, kojih bilo u najvećem broju u Ligi budućih šampiona takmičili su se i klubovi iz Despotovca, Gruže i Knića.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.