Useph Kragujevčana na TOMEX KUPu 2023

Sport

U Beogradu u hali SLODES održan je B, C, D turnir – TOMEX KUP 2023 na kome je nastupilo četvoro takmičara BK RAVENS KG: Aleksandar Jovičić, Andreja Todorović, Lana Dramićanin i Selena Stojanović. U takmičarski B, C i D konkurencijama igrača iz cele Srbije na turniru koji je organizovao Badminton klub CLEAR igrači iz Kragujevca su osvojili ?? medalja.

Na pobedničko postolje u muškom singlu B turnira popeo se Aleksandar Jovičić pobedama u svim mečevima single. On  je sa partnerom i trenerom Andrejom Todorovićem osvojio i drugo mesto u konkurenciji muških parova.

U konkurenciji žena pojedinačno B kategorije – Lana Dramićanin je osvojila bronzanu medalju.

U konkurenciji mešovitih parova C kategorije istakla se Selena Stojanović osvajanjem zlatne medalje zajedno sa Vukašinom Obradovićem iz Novog Sada.

  • Zaista uspešan start nove sezone 2023/24 za igrače iz Kragujevca. Velika nam je čast bila da zadržimo kontinuitet učestvovanja I osvajanja trofeja na događajima u organizaciji BASS. Hvala organizatorima iz BK CLEAR na sjajnoj organizacji turnira a mi se okrećemo obavezama na internacionalnoj sceni u naredne dve nedelje, izjavio je Andreja Todorović igrač i trener BK RAVENS KG.

Sve osvajače medalja možete pogledati na sledećem linku

Fotografije: BK RAVENS KG
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.