Večeras blokada kod Glavne pošte zbog sponzorstva Telekoma Jeleni Karleuši

Društvo Politika

Večeras se održava još jedan protest „Srbija protiv nasiljaˮ u Kragujevcu. Okupljanje je kao i na prethodnim protestima, na Đačkom trgu ispred Prve kragujevačke gimnazije, u 19 časova.

Učesnicima protesta će se ove nedelje obratiti Sanja Vranješević, profesorka Medicinske škole sa domom učenika „Sestre Ninkovićˮ.

Protestna šetnja je kroz ulice Branka Radičevića, Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića, Nikole Pašića, Zorana Đinđića, Save Kovačevića do Glavne pošte gde je predviđena blokada zbog sponzorstva Telekoma Jeleni Karleuši.

Tagovi:

1 thoughts on “Večeras blokada kod Glavne pošte zbog sponzorstva Telekoma Jeleni Karleuši

  1. Čemu blokada ljudi? Pa oni imaju blokadu u glavi, a ta se teško razbija. Vidite valjda da se naprednjački funkcioneri svuda ponašaju kao da su pod dejstvom narkotika. Ako Vođa kaže da skoče u bunar oni bi skočili bez razmišljanja. To je opasna vojska bezumnih likova slična zombijima. Ne shvataju da imaju bilo kakvu odgovornost i misle da su iznad zakona. Tako je i sa ovim sponzorstvom Karleuši. Vođa je rekao da tako treba i oni su to uradili. Te jadne naprednjačke programirane spodobe nemaju ni časti ni poštenja ni morala. Njima ovakve nenasilne akcije osvešćenog naroda (šetnje i blokade) ništa ne znače jer ih ne razumeju. I sutra kad Vođa padne sa vlasti, a oni počnu da „gostuju“ po srpskim zatvorima neće shvatiti zašto su tamo. Pa zar Vođa nije rekao da je sve bilo u skladu sa zakonom i da su oni potpuno zaštićeni?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.