Vladeta Janković sa mladima o budućnosti u Beogradu i Srbiji

Izbori 2022

Kandidat za gradonačelnika ispred koalicije Ujedinjeni za pobedu Beograda Vladeta Janković danas je razgovarao sa mladima u Beogradu. Nakon što je napravio kratak osvrt na svoju profesorsku karijeru i dosadašnji rad sa mladima, istakao je svoje zadovoljstvo prema mladoj publici koja je danas preuzela tu ulogu, smeštajući njega u poziciju ispitivanog.

Mladi su se posebno interesovali za pitanje zaposlenja nakon završenih studija, mogućnosti i budućnosti u našoj zemlji, i šta buduća vlast u Beogradu planira da uradi povodom odlaska mladih ljudi. Profesor je izrazio solidarnost sa ljudima koji treba da predstavljaju budućnost naše zemlje, ističući razumevanje za njihovo nezadovoljstvo i podvlačeći da prva stvar mora biti udaljavanje onih koji su tokom vlasti Srpske napredne stranke profitirali na poslovima i pozicijama koje im ne pripadaju, i ta mesta osloboditi za one koji su svojim znanjem kvalifikovani, a sada sede i traže način kako da odu iz zemlje.

  • Nije rešenje da mladi ljudi rade bilo koji posao, već onaj za koji su se školovali, a to se sve rešava promenom sistema i prekidom partijskog zapošljavanja onih sa propagandnim, koji su tu samo da vređaju i omalovažavaju druge, rekao je Janković.
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.