Vodimo vas na specijalnu projekcija filma ,,LIHVAR“

Kultura

Glas Šumadije vas i vodi u bioskop na premijeru filma ,,LIHVAR“.

Delimo 3×2 karte, učesnici su svi koji ovu objavu lajkuju, komenatrišu kao i da je podele na svom FB profilu. Pobednike objavljujemo sutra (sreda, 19. maj) u 22 sata.

Specijalna projekcija novog domaćeg filma ,,Lihvar“ sa posetom dela glumačke ekipe, zakazana je za četvrtak, 20. maj od 19:30 časova u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu.
Karte su u prodaji!

Film ,,Lihvar“ Nemanje Ćeranića, nastao na osnovu scenarija Strahinje Madžarevića je krimi triler u kom je glavni lik Mundir, nekadašnji bokser koji je postao zelenaš, ali shvata da u tom „poslu“ njegove metode više nisu primenjive, a pored toga pati i od dijabetesa, zbog čega pokušava da pokrene legalan posao i otvori teretanu. Međutim, njegovo povlačenje iz prljavog posla neće biti tako lako kao što on misli…
Jedan dan u životu zelenaša u malom gradu u Srbiji kome se život okreće naglavačke zbog gluposti u trenutku kada je bio na korak do sna i jedna nesmotrenost ga dovodi u problem sa policijom i kriminalcima. Mundir uspeva da postigne skoro sve stvari koje je planirao toga dana, ali da li je možda nešto propustio? Da li je ostavio neki trag?

Glavna uloga poverena je nekadašnjem bokseru u privatnom životu Dušanu Petkoviću, a pored njega igraju Strahinja Blažić, Branko Vidaković, Milica Grujičić, Zlatan Vidović, Ivan Đorđević Džudi, Mladen Andrejević, Aleksandar Đurica, Tatjana Venčelovski, Miloš Milaković Ćićo, Stefan Bundalo, Sunčica Milanović, Jovo Maksić, Dragoljub Ćeranić, Petar Milićević, Nemanja Zubac i Kristijan Marković.

Ulaznice za specijalnu projekciju filma u prodaji su na blagajni bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.