Vučević i Glišić juče sa kragujevačkim naprednjacima

Politika

Juče je u Kragujevcu održan radni sastanak Srpske napredne stranke Šumadijskog okruga, u čijem su radu učestvovali predsednik SNS Miloš Vučević, predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić, koordinator SNS šumadijskog okruga Bojan Bajagić sa saradnicima, članovi glavnog, gradskih i opštinskih odbora, kao i narodni poslanici.

Na ulasku u salu bio je razvijen veliki transparent na kome je pisalo – Kragujevac je uz Vučića!

  • Podneo sam izveštaj o radu Gradskog odbora SNS Kragujevac čiji aktivisti ostvaruju ubedljivo najbolje rezultate. Važno je napomenuti da je rezultat tih i brojnih drugih akcija preko 800 novih članova, što govori o jačanju baze i poverenja u politiku Srpske napredne stranke.
    Postoji odlučnost i volja da nastavimo da radimo sa našim narodom, da budemo svakodnevno prisutni u svakoj ulici, u svakom mestu, da budemo uz svoj narod i sa svojim narodom, poručio nam je predsednik SNS Miloš Vučević i dodao da dokle god Srpska napredna stranka bude tako radila, ona će biti politički nepobediva, napisao je na svom fejsbuk profilu poverenik SNS za Kragujevac i gradonačelnik Nikola Dašić.

Mediji o ovom sastanku nisu bili obavešteni a juče, nešto pre početka skupa koji je održan u banket sali Eksluziv, reagovala je stranka Zajedno, tvrdnjom da se u kragujevačkoj Energetici zaposleni po ugovoru o povremenim i privremenim poslovima ucenjuju da idu na događaj u organizaciji Srpske napredne stranke.

Fotografije: FB Nikola Dašić

Tagovi:

1 thoughts on “Vučević i Glišić juče sa kragujevačkim naprednjacima

  1. SNS vlada Srbijom slično KPJ posle rata. Samo članovi stranke mogu da napreduju u poslu, samo oni mogu da imaju privilegije i samo oni mogu da učestvuju u društveno-političkom životu. Svi ostali, koji drugačije misle i rade, su ili državni neprijatelji ili strani plaćenici i treba ih diskreditovati ili potpuno razoriti (profesionalno i privatno). To se odnosi i na članove njihovih porodica. Svako ko ne sledi Vođu je na pogrešnom putu i treba ga ili prevaspitati ili neutralisati (na bilo koji način u skladu sa njegovim ugledom u društvu). Ovaj tipačan komunistički pristup političkom delovanju nalazi se u osnovi politike SNS. Treba svi da budemo svesni činjenice da se kroz politiku SNS povampirilo komunističko zlo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.