Za Tarino srce: Dobro je, i nije!

Društvo Milica

Dobro je, i nije! Stigli smo do pola puta, obezbeđeno je pola sume potrebne za Tarinu operaciju! I to je ono što greje srca Tarinih roditelja, ljubav i briga svih vas koji ste do sada donirali za njihovu bebicu, njihovu mezimicu, izaziva njihovu neverovatnu zahvalnost i greje srce. Međutim, istovremeno, nešto drugo izaziva i zebnju.

Naime, jutrošnji presek govori da je jučerašnji dan bio ubedljivo najlošiji što se tiče prikupljenog iznosa od početka akcije. 😞

Zebnja ostaje, kao i pitanja, da li su se ljudi već zaistili Tare i ambisa njenih roditelja? Hoćemo li stići na vreme da pređemo drugu polovinu puta? Jer, ovo je sprint, ne maraton, Tara nema puno vremena, a poslednje informacije govore da će predviđena operacija srca morati da se desi mnogo ranije nego što je prvobitno bilo najavljeno.

Naime, pregledi obavljeni u petak u Beogradu pokazali su da stanje Tarine bolesti ne ide u dobrom smeru i da će hitno morati “pod nož” (kako to strašno zvuči za bebu od svega 1,5 meseci). Dakle, mnogo pre nego što je prvobitno bilo predviđeno, a rečeno je najpre da će se operacija obaviti između njenih 3-6 meseci života). Neke procene vode i ka tome da bi već za 7-10 dana morala da bude primljena u bolnicu, zbog čega su već krenuli pregovori sa nekoliko evropskih bolnica kadrih da odrade delikatnu opraciju.

Tara neće imati ni 2 meseca. Ali, naša Tara je ogroman borac, znatno je bolje nego što rezultati krvi i druge analize pokazuju i – ne predaje se! Ako nešto hrabri to način na koji se ona bori, ta umiljata bebica! Ali, ne zavisi samo od nje, ona i njeni roditelji ne mogu sami, već zavisi od svih nas! Jer hitno, najhitnije, moramo da joj pružimo šansu da se i izbori!

Od potrebne sume deli je još nešto više od 17.000 SMS poruka, koje će poslati dobri ljudi, Tarini heroji, 1489 na 3030

Nema ko drugi do vas koji ovo čitate! I ako jeste do sada, pustite sada još koji SMS, da završimo ovu borbu kojom pružamo medenoj bebi šansu da živi!

Borbu za Tarino srce!

Ili bar podelite ovu objavu!

Donacije SMS:

Iz 🇷🇸 1489 na 3030

Iz 🇨🇭 Human1489 na 455

Dinarski: 160-6000001670749-83

Devizni: 60-6000001671181-48

IBAN: RS35160600000167118148

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.