Zajedno u Grošnici: Trotoari i kanalizacija samo san meštana

Politika

Članovi gradskog odbora stranke Zajedno i narodni poslanik Nikola Nešić posetili su Grošnicu na poziv meštanina Slobodana Stojanovića koji je okupio 30 komšija koji su ukazali na probleme u svom naselju:

  • Bezbednost u saobraćaju
  • Deca idu pored samih kanala u školu, kada se 2 autobusa mimoliaze, šire je od širine asfalta? Gde će deca kada nema trotoara. Primer je ulica Oktobarskih žrtava.
  • Autobuska stajališta su neobeležena, nema čak ni znak, a o pokrivanju da ne govorimo. Ko ne živi u Grošnici, ne bi znao gde su autobuska stajališta jer nema nijedan znak.
  • Kanalizacije negde ima, negde nema, gde je ima, nekad pravi čak i barijere pa komšijama plave dvorišta i posle to grad nadoknadi. To nije rešenje. Navodno su sve ulice ušle u projekat „Čista Srbija“, ali čak i u pisanim zahtevima niko ne kaže da li će za 5 godina uopšte početi. Primeri su ulice Kosovskih boraca, Gogoljeva i Balzakova koje smo obišli. Pa tek kad prođe kanalizacija da bude i ulica asfaltirana. Stiče se zaključak da su trotoari samo misaona imenica meštana Grošnice.

Građani žalili što je ukinuta linija Vodojaža – Petrovac pa im se je sad otežan put do bolnice. Problem je što autobusi prave pauze subotom 08:20 – 11:00 i nemaju kako do grada. 

Nekoliko meštana je zamolilo da se apeluje i da se napravi igralište. 

Gradski odbor Zajedno poziva građane da ukažu na probleme u Kragujevcu i zakažu razgovor u svom naselju putem telefona 064 4660 662 ili maila novasnagakg@gmail.com.

Tagovi:

1 thoughts on “Zajedno u Grošnici: Trotoari i kanalizacija samo san meštana

  1. Pa u Grošnici je SNS ubedljivo pobedila na lokalnim izborima. Za njih ne treba ništa uraditi još 20 godina. Sve dok se opamete. Posle promene vlasti treba ih obeležiti kao crnu tačku na autoputu i redovno zaobilaziti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.