Zašto izabrati Hipernet za svoj dom?

Društvo Milica

Šta je presudno u izboru kablovskog operatora? Da li prednost treba da ima cena, ponuda kanala ili je ipak najbolje sagledati više faktora odjednom? Analizirali smo Yettelovu ponudu i nabrojaćemo nekoliko informacija koje treba uzeti u obzir ukoliko razmatrate za kog kablovskog operatora da se odlučite.

Prvo, internet je uvek i samo optički, što znači da je brz i stabilan za sve članove i može pokriti svaki deo domaćinstva. Do pre nekoliko godina nismo mnogo razmišljali kakva vrsta internet konekcije nam je potrebna, ali optički internet je sve neophodniji i postaje presudan faktor za odluku. Otkako je značajno porasla potrošnja podataka, pre svega zbog korišćenja video sadržaja i rada od kuće, postalo je neophodno imati stabilnu internet konekciju u svakom kutku doma koja odgovara različitim potrebama članova jedne porodice. Hipernet ima isključivo brz optički internet.

Drugo, izbor filmskog i sportskog sadržaja. Krenimo od sporta. Pored Premijer lige, koja je dostupna na kanalima Arena Sport, Hipernet omogućava da pratite i druga takmičenja iz NBA lige, Lige šampiona, Lige Evrope i mnogih drugih. Organizovan po sportovima, takmičenjima i ligama, sadržaj je moguće pronaći u samo par poteza. Filmski, kao i ostali sadržaj, podeljen je po kategorijama. Na primer, ukoliko želite da pogledate triler, potrebno je da odete na sekciju „Filmovi”, odaberete kategoriju „Trileri”, gde su vam na raspolaganju svi filmovi tog žanra koji su se emitovali na televiziji u prethodnih sedam dana.

Pri tom, Hipernet TV box dolazi sa preinstaliranim aplikacijama kao što su YouTube, Deezer i HBO Max, pa ukoliko ste Yettel mobilni korisnik koji ima ovu uslugu u svom paketu, možete bez dodatnih troškova da uživate i u ovim aplikacijama, uz mogućnosti koje pružaju smart TV uređaji.

Treće, nekima i najvažniji faktor za odluku – cena. Duo i Trio paketi dostupni su novim korisnicima po ceni od 1 RSD mesečno prvih 12 meseci, a zatim po sjajnoj ceni za narednih 12 meseci, uz dodatne povoljnosti ukoliko ste Yettel korisnik.

Četvrto, proces instalacije je stavka na koju se posebno obraća pažnja. Hipernet podrška stiže u vreme koje ste odabrali, sa adekvatnom dokumentacijom i na najefikasniji način instalira optiku, a stan će nakon instalacije ostati uredan kakav je bio i pre.

I na kraju, treba reći da je nedavno lansirana i Hipernet aplikacija za mobilne uređaje koja vam omogućava da gledate TV gde god se nalazite.

Vredi razmisliti, zar ne?

PR tekst
Tagovi:

3 thoughts on “Zašto izabrati Hipernet za svoj dom?

  1. Čekajte, jel ja ovo dobro vidim, vi reklamirate Yettel koji zajedno sa Telekomom pokušava da uništi SBB?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.