Zbog radova na izvorištu Zvezdan, Trstenik „bez redovnog snabdevanja vodom“

Društvo
  • Stručnjaci su se setili sada, kada su veliki vrućine i kad dugo nije bilo kiše, da čiste bunare izvorišta vode i da tako maltretiraju Trsteničane. Na sajtu Opštine Trstenik ne postoje nikakve informacije i obaveštenja o ovom problemu. Sajt lokalne televizije je juče konačno napisao vest o ovome, i to nakon žalbi građana, inače se sigurno ne bi ni setili. Na sajtu je navedeno da je za završetak radova potrebno par dana, kaže Goran Pavlović iz opštinskog odbora Narodne stranke.

A iz JKPS „Komstan “ Trstenik obaveštavaju da je zbog radova na izvorištu Zvezdan, trenutne meteorološke situacije , kao i povećane potrošnje vode došlo do povremene oscilacije pritiska u vodovodnoj mreži čime je poremećeno redovno snabdevanje potrošača vodom. Normalizacija u snabdevanju vodom, navodi se u saopštenju, očekuje se u narednih par dana.

Pavlović, međuti, kaže da voda ne štedi na gradskom bazenu, u čijem sastavu su olompijski i nekoliko manjih bazena za decu, kao i mini akva park za decu sa tri tobogana.

  • Ali su isključili fontanu u centru grada, koja je inače jako mala i mali je potrošač. Bazeni su skroz druga priča, jer Sportski centar Trstenik po svaku cenu želi da profitira, kao i prošle godine kada su pravili korona žurke, tvrdi Pavlović.
Fotografij: Turistička organizacija Trstenik, razglednica
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.