18. Sajam automobila Auto EXPO 2023 u Kragujevcu u Hali 1 Šumadija sajma od 07. do 10. decembra 2023. godine

Društvo

Po 18-ti put Šumadija sajam uz pokroviteljstvo Grada Kragujevca organizuje sada već slobodno možemo reći tradicionalni Sajam automobila Auto EXPO 2023. u periodu 07.12 – 10.12.2023.

Ove godine će biti prisutno 15-ak brendova, svi su dobro poznati ljubiteljima četvorotočkaša i to su Hyundai, Škoda, Mazda, Wolksvagen, Alfa Romeo, Jeep, Fiat, Kia, Nissan, Lancia…

Mnogi od njih će imati svoje premijere u gradu na Lepenici i u tom smislu sa ponosom najavljujemo da ih je 5 u najavi. Sve će se dešavati nakon svečanog otvaranja 07.12.2023. koje počinje u 11:00, a svi izlagači će imati po 15 minuta da se predstave sa svojim premijerama i ostalom ponudom. 

Poseban kuriozitet ovogodišnjeg sajma predstavljaju dve premijere kineskih vozila GEELY i CHERY. Dileri auto kuća koje nude ove modele će u okviru svojih predstavljanja iskoristiti priliku da predstave ova dva atraktivna modela.

Izlagači će se kao i svake godine potruditi da osim premijera i kvalitetne ponude pripreme brojne popuste i akcije za koje se nadamo da će biti sjajna prilika za one koji bi da obnove svoje auto ljubimce.

Sajamsku ponudu će upotpuniti njen prateći deo koji će sigurni smo zavrediti pažnju stručne javnosti. Za to će se postarati 2-ga po redu Konferencija o ekologiji u drumskom saobraćaju, koja će biti organizovana kroz dva panela na temu TNG i CNG kao alternativno pogonsko gorivo i njegova primena u velikim flotnim sistemima i druga na temu Е-mobilnosti, zatim bezbednosti i regullative koja se tiče implementacije.

Atraktivan i sadržajima bogat nastup na Sajmu pripremaju Agencija za bezbednost saobraćaja i JP Putevi Srbije. Prvi će posetiocima pružiti mogućnost da se oprobaju na nekom od simulatora koji će biti prisutni tokom četiri sajamska dana. Poseban akcenat Agencija je stavila akcenat na subotu kao porodičan dan kada će se kroz druženje mališana i njihovog popularnog Pažljivka ali i edukaciju njihovih roditelja podeliti 10 dečjih sedišta za auto po njihovim kriterijumima. Koji su to kriterijumi I kako ući u krug 10 srećnih dobitnika saznaće roditelji koji sa svojim mališanima budu na Šumadija sajmu u subotu 09.12.2023.

Svoj pečat kompletnoj organizaciji dace I JP Putevi Srbije koji će svakog dana deliti po jedan TAG uređaj u 14:00. Jedini uslov da postanete vlasnik ove vredne nagrade je da posetite sajam I budete tu u vreme izvlačenja.

Cena ulaznice je 100 dinara i svaki posetilac sa istom može postati vlasnik vaučera pomoći na putu Tesla 60, koji važi tri meseca od trenutka unošenja u bazu  kompanije Tesla 24h, a što će najverovatnije biti aktivno od 12.12.2023. Potrebno je sa ulaznicom otići do njihovog pulta I uz poštovanje neophodne procedure možete postati vlasnici jednog zaista vrednog poklona. Radno vreme sajma je 10:00-19:00, osim poslednjeg dana kada su sajamske kapije otvorene 10:00-17:00.

Dobro došli na Auto Expo 2023!

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.