AIESEC prima nove članove!

Društvo

Lokalna kancelarija AIESEC-a u Kragujevcu prima nove članove! Ukoliko si mlada osoba između 18 i 30 godine, naša organizacije te čeka!

Naša kancelarija (AIESEC, Lokalna kancelarija u Kragujevcu) na godišnjem nivou, broji više od 80 članova sa različitih fakulteta i godina studija. Kroz rad na projektima ili u okviru funkcionalnih timova, mladi imaju priliku da razviju veštine i steknu znanja u oblastima prodaje, marketinga, odnosa s javnošću, finansija, dizajna, ljudskih resursa i da se na taj način razvijaju na ličnom i profesionalnom nivou u multikulturalnom okruženju.

Vizija Lokalne kancelarije u Kragujevcu ostaje ista sve ove godine, a to je da bude vodeća studentska organizacija koja inspiriše i podstiče studente Univerziteta u Kragujevcu na proaktivnost i saradnju, te da ih pripremi za izazove u budućnosti, kroz sticanje ‎novih znanja i iskustava.

Verujem da ste čuli za nas putem naših projekata i konferencijama, a između kojih se izdvajaju YouthSpeak Forum i NewLeaders Conference!

PRIJAVI SE PUTEM SAJTA – https://aiesec.org.rs/prijava-za-clanstvo/

O AIESEC-u

AIESEC je najveća međunarodna studentska organizacija koja ima za cilj razvoj liderstva, širenje kulturne različitosti i podsticanje društveno odgovornog ponašanja među mladima širom sveta. Sa prisustvom u preko 105 zemalja i teritorija, AIESEC pruža jedinstvene mogućnosti za mlade ljude da steknu nezaboravno iskustvo u međunarodnom okruženju. Naša misija je da “mir i ispunjenje ljudskog potencijala postane stvarnost”, a cilj nam je da omogućimo mladima da steknu globalnu perspektivu, razviju lične i profesionalne veštine, kao i da postanu lideri koji doprinose društvu u lokalnoj i globalnoj mreži.

Naša organizacija je vođena od strane mladih, za mlade. Tim naših volontera i članova radi zajedno kako bi obezbedio kvalitetne i relevantne programe koji odgovaraju potrebama mladih ljudi današnjice. Kroz naše aktivnosti, stvaramo mrežu ambicioznih i motivisanih pojedinaca koji žele da naprave pozitivan uticaj na svet.

AIESEC je nevladina, ne-partijska i ne-za-profit organizacija sa konsultativnim statusom pri Ekonomskom i socijalnom savetu Ujedinjenih nacija (ECOSOC), povezana sa UN DPI, članica ICMIO i priznata je od strane UNESCO-a.

Fotografije: Aiesec
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.