Aleksandar Lazović: Ćutnja je zloupotreba Skupštine i demokratije (VIDEO)

Grad Politika

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini Aleksandar Lazović kaže da nije dobar ambijent onaj u kome prednjači ćutnja i da je vlasti u prvom planu da kroz diskusiju i komunikaciju donose odluke.

  • Jako je bezobzirno ako odluke budu donate kroz ćutnju i ako sa druge strane nemamo nikakav komentar, onda možemo da tumačimo da opozicija nema komentar na odluke koje su u okviru dnevnog reda ili se slažu sa njima pošto ćutnja, po nama, predstavlja zloupotrebu Skupštinei demokratije. Odluka predsednika Skupštine je da takve stvari dopusti, i to jeste jedna širina, pre svega, u političkom životu. Koliko god da to sa druge strane ostavlja neke dugoročne posledice, ne možemo da zamerimo da se takav ambijent i omogući. Dakle, što se Srpske napredne strnake tiče, većina je stabilna, mandati su dobijeni od naših sugrađana.

Lazović kaže i da će odbornici većine „sedeti kako bi odluke bile donate u skladu sa dnevnim redom izglasane i kao takve bile primenjivane“.

  • Ono što ostaje zaista nejasno I što je možda glavni utisak nastavka ove Skupštine jeste da opozicija nije htela da se raspravlja o onim tačkama koje su tražili kroz sednicu  po hitnom postupku. Iako smo mišljenja da se tačka Zastavinog servisa našla na dnevnom redu u avgustu prošle godine, da je kao takva izglasana I da je suludo ponovo raspravljati o istoj zarad javnosti, hoćemo naravno da raspravljamo i o toj temi i o Tržnicama, i o svemu onome što opozicija traži, tvrdi Lazović.
Tagovi:

2 thoughts on “Aleksandar Lazović: Ćutnja je zloupotreba Skupštine i demokratije (VIDEO)

  1. Bravo za nesposobnost! Ovo je vrhunac u dokazivanju kolko neko moze da bude nesposoban, pa cak i da vlada jednim propalim gradom. Montipajtonovci bi vam pozavideli…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.