Asfaltirana Mostarska ulica u MZ Bresnica

Servisne informacije

Nakon četiri godine ekipe Sektora niskogradnje JKP Šumadija Kragujevac nastavile su radove na asfaltiranju drugog dela Mostarske ulice u MZ Bresnica. U ovom delu ulice ima tridesetak domaćinstava, a Radoljub Ilić, stanovnik ove ulice uputio je zahvalnost Gradu i svima koji su svojim zalaganjem doprineli da i ovaj deo ulice dobije asfalt.

Radove je obišao Miodrag Petrašinović član Privremenog organa grada Kragujevca sa saradnicima koji je tom prilikom izjavio da i Grad i lokalna samouprava čine sve kako bismo infrastrukturnu situaciju podigli na znatno viši nivo, što je i razlog današnjeg okupljanja u Mesnoj zajednici Bresnica. Pre par dana bili smo u Vinogradima, danas smo u Bresnici, bićemo prisutni i u drugim mesnim zajednicama. Grad je obezbedio dovoljno sredstava i gde god postoji komunalni problem naše ekipe iz JKP Šumadija Kragujevac biće na terenu.

Nakon rešavanja imovinskih pitanja u Mostarskoj ulici pristupilo se pripremnim radovcima, urađen je kompletan iskop ulice koja je nasuta kamenim materijalom, postavljene su šahte na kotu nivelete i danas se obavljaju završni radovi. Asfaltiramo oko 270 metara kolovoza u dužini, širine 4 matara i ovom prilikom ugradićemo 200 tona asfaltne mase. Iz Mostarske ulice radove prenosimo u Goransku ulicu, a nakon toga nastavljamo u ulici Ljubice Filipović. Paralelno se radi ulica Crvenog barjaka kao i Dečanska ulica. Sledeće nedelje planirano je asfaltiranje dva puta u Mesnoj zajednici Poskurice.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.