Četvorica opozicionih poslanika danas razgovarali meštanima Kutlova

Politika

Na inicijativu odbornika u Skupštini Kragujevca Jovice Radovanovića, poslanici Đorđe Miketić i Nikola Nešić (Zajedno), Dalibor Jekić (Stranka slobode i pravde) i Veroljub Stevanović razgovarali su danas sa meštanima Kutlova i okolnih sela.

Njih je, kaže Nikola Nešić, okupio narodni pokret „Volim selo svoje“.

  • Pričali smo o problemima ali i o amandmanima koje ćemo predložiti na predlog izmene zakona. Ljudi žele da ostanu i da se bave poljoprivredom ali sve im je teže. Dogovor je da pokušamo da upravo zakonima omogućimo bolji položaj poljoprivrednika a da onemogućimo Vladu da ukida, smanjuje ili revidira visine subvencija zavisno da li im treba novca za nacionalni stadion, kaže Nešić.
Tagovi:

4 thoughts on “Četvorica opozicionih poslanika danas razgovarali meštanima Kutlova

  1. Odavno već Veroljub Stevanović nije opozicionar ovoj vlasti. To se videlo i na prethodnim sednicama skupštine grada. Čovek je dobar mešetar.

  2. Pa i Jekić je nekada radio za SNS, a 2014 je direktno učestvovao u dovođenju na vlast naprednjaka u KG. To se zaboravlja a Verko se proziva na bazi rekla-kazala „argumenata“. Nisam Verkov fan, ali je činjenica da on nikada nije bio u nekoj koaliciji sa naprednjacima, niti je bio deo njihove vlasti na bilo kom nivou. Sve drugo su nedokazane spekulacije i tračarenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.