Da li će predsednik da „svrati“ na pijac „sa kišobranom“, ili s njim „neće biti šale“

Politika

To su samo neki od komentara na najavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će u Kragujevcu razgovarati sa radnicima Zastava oružja.

  • Otići ću u Kragujevac na razgovor sa radnicima „Zastave oružja“, ali i oni bi trebalo da znaju da sa državom više nema igre, rekao je Vučić. 

Što je na fejsbuku pozdravio predsednik Nadzornog odbora te fabrike Ivica Marjanović:

  • Svaka čast. Sa predsednikom nema šale. Red, rad i disciplina i eto savršene fabrike! Živela Srbija!, napisao je Marjanović u komentaru na medijsku najavu dolaska Vučića u Kragujevac.

U većini komentara građani, međutim, podsećaju predsednika na neispunjena obećanja prema Kragujevcu. Pa tako jedan čitalac Glasa Šumadije predlaže:

  • Skup na novom stadionu dolazna, ruta preko obilaznice. Ljudi iz grada ulicom pored novog kliničkog centra ka novootvorenom stadionu.

Drugi predlaže:

  • Svrati do pijace, kupi krastavce, aludirajući na činjenicu da je Tržnica u centru Kragujevca već treću godinu razrušena.

Treći ga pita da li će „sa kišobranom“ u Kragujevac.

U najvećem broju komentara građani podsećaju na Tržnicu, Ulicu Crveno barjače, Severno obilaznicu, klinički centar…

Predsednik Sindikalne organizacije Zastava oružja Dragan Ilić kaže da u sindikatu još uvek nemaju informacije kada će predsednik države doći u najstariju fabriku oružja na Balkanu ni skim će se sresti, ali je poručio da je jedina prava adresa za razgovor o problemima u vojnoj fabrici Sindikat koji zastupa interese ogromne većine od 2.400 zaposlenih.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.